Општа политика

Jason Tanaka
PublisherJason TanakaPublisher
WriterMilica PetrovićWriter

Правила о приватности

У ЕспортРанкер-у, потврђујемо да је важно прикупити личне податке о нашим корисницима, али у исто време, заштита и обезбеђивање безбедних информација корисника су једнако важни. Користимо све информације само у обавезне сврхе.

Сви корисници који посете ЕспортРанкер веб локацију прихватају да се слажу са условима наше опште политике, политике колачића и приватности. У овој политици можете пронаћи све разлоге због којих користимо информације корисника.

Ако корисник не жели да се његове информације користе на начин наведен у овој општој политици, има право да престане да користи овај сајт. ЕспортРанкер задржава право да измени ову Политику приватности. Корисници овог сајта ће аутоматски прихватити све измене било које наше политике након коришћења ове веб странице.

Политика колачића

Ова политика колачића се примењује на еспортранкер.цом, као и на друге домене повезане са брендом. Користимо колачиће да бисмо обезбедили несметан рад веб странице. Колачићи који се користе на ЕспортРанкер-у не чувају никакве личне информације о кориснику. Корисник може да онемогући наше колачиће у било ком тренутку тако што ће их искључити у подешавањима претраживача, међутим, неке функције можда неће радити исправно када су колачићи искључени.

Колачићи који се користе на овом сајту

Гугл анализе - Ово је алатка за оптимизацију маркетинга која се користи за прикупљање општих информација о корисницима приликом посете нашој веб страници. Овај алат нам омогућава да видимо које странице посећују корисници или колико дуго остају на сајту. Гоогле аналитика никада не чува приватне информације.

Матомо – Ово је алатка за оптимизацију маркетинга слична Гоогле аналитици. Матомо прикупља опште информације корисника које ће нам помоћи да оптимизујемо ЕспортРанкер веб локацију.

Јавне површине сајта

Имајте на уму да откривате било какве личне податке на овој или било којој од наших других веб страница. Било која врста информација коју корисник пружи у јавној области сајта ће постати јавна информација.

Информације постављене на форуму, ливецхату или другим јавним деловима интернета могу да користе оператери треће стране. Ово може довести до тога да примате рекламе и нежељене поруке на своју адресу е-поште.

Комуникација

ЕспортРанкер вам може с времена на време пружити информације о нашој веб страници или неповезаним услугама ако сте раније навели личне податке.

Корисници имају прилику да престану да примају поруке од нас. Када тражимо више информација, корисник може одбити да да детаље или се може уклонити са било које друге листе контаката.

Уверите се да су детаљи вашег налога (укључујући лозинку) безбедни. Никада ни са ким не делите детаље свог налога и имајте на уму да пружање личних података и детаља на интернету можда није безбедно.

About the author
Jason Tanaka
Jason Tanaka
About

Јасон "ПикелПионеер" Танака, рођен у Сијетлу који се бави технологијом, је визионар иза ЕспортРанкер-а. Спајајући доживотну страст за играњем и оштрим пословним увидом, Џејсон је трансформисао ЕспортРанкер у врхунски центар за ентузијасте еспорта широм света.

Send email
More posts by Jason Tanaka