FaZe Clan

November 7, 2023

ФаЗе Цлан и СтеелСериес су партнери за лансирање ексклузивне ко-брендиране опреме за игре на Бест Буи-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Северноамерички еспорт бренд, ФаЗе Цлан, удружио се са брендом периферних уређаја за игре СтеелСериес како би представио иновативни асортиман ко-брендиране опреме за игре. Ова колекција укључује компјутерски миш, подлогу за миша, слушалице и тастатуру, а све истакнуто садржи иконски лого и шему боја ФаЗе Цлан-а. Сарадња има за циљ да задовољи преференције посвећених навијача и играча који желе да се придруже својој омиљеној еспорт организацији.

ФаЗе Цлан и СтеелСериес су партнери за лансирање ексклузивне ко-брендиране опреме за игре на Бест Буи-у

Ексклузивна доступност у Бест Буи-у

Производи СтеелСериес са брендом ФаЗе Цлан биће ексклузивно доступни код северноамеричког продавца Бест Буи, како у продавници тако и на мрежи. Ово партнерство наглашава доступност и глобални домет сарадње. Понудом производа код популарног продавца, ФаЗе Цлан и СтеелСериес могу привући широк спектар купаца.

Инспирација из узорка Мултиверсе

Асортиман опреме за игре ограниченог издања црпи инспирацију из 'мултиверзума' шаблона ФаЗе Цлан-а, који показује препознатљиву црно-црвену шему боја организације. Овај избор дизајна додаје јединствен додир производима и привлачи фанове који желе да покажу своју подршку за ФаЗе Цлан.

Импликације за индустрију

Развој ко-брендиране опреме за игре има значајне импликације на индустрију еспорта. Он пружа могућности еспорт организацијама да побољшају присуство свог бренда и да се ангажују са посвећеним фановима и играчима. Поред тога, ексклузивна доступност ФаЗе Цлан брендираних СтеелСериес производа на Бест Буи-у демонстрира потенцијал продаваца да привуку купце кроз сарадњу са ограниченим издањем. Ово партнерство такође наглашава потенцијал за иновације у индустрији периферних уређаја за игре тако што укључује иконске логотипе и шеме боја које одговарају жељама посвећених љубитеља еспорта.

Слика кредита: ФаЗе Цлан, СтеелСериес

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости