Све о клађењу на Invictus Gaming

Инвицтус Гаминг, раније Цатастропхиц Цруел Мемори, је кинеска еСпортс организација. Ову организацију са седиштем у Шангају купио је 2011. реномирани бизнисмен познат као Ванг Сиконг, син једног од најбогатијих људи у Кини по имену Ванг Ђианлин. Ме Сицонг га је купио за приближно 6 милиона долара, касније ребрендирао тим у Инвицтус Гаминг да унапреди професионалну еспорт сцену у земљи.

Инвицтус Гаминг је био предодређен да буде познати еСпорт тим, углавном зато што је започео са солидном основом коју је понудио Цатастропхиц Цруел Мемори, вероватно један од најјачих еСпорт тимова у Кини.

Све о клађењу на Invictus Gaming
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Тим

Инвицтус Гаминг тим има више од стотину активних играча. Различити играчи су специјализовани за разне еспортске игре. Такође су рангирани на основу фактора као што су искуство и прошли учинак. Играчи долазе из других земаља, укључујући Кину, Кореју, Малезију, Сингапур, Индонезију, Аустралију, Хонг Конг, Макао, Русију и Уједињено Краљевство. Међутим, око 70% играча је из Кине.

Током година, успех Инвицтус Гаминга био је усидрен на његовом особљу. Током година, неки од најбољих играча света који су играли за овај тим су Џоу Ји, Чан Киен, Јун Вен, Ђин Џији, Ху Лиангџи, Сонг Еуи, Луо Феичи, Гао Џен Нинг, Ванг Лиу Ји, Вонг Чуан, Канг Донг Вен Бо, Зенг Хонгда, Лее Хо Сеонг, Зхилеи Ксу, Јианг Цен, Ие Зхибиао, Бин Фу, Луо Иинки, Цхен Иао, Гао Тианпенг, Ксу Зицхен, Ханг Зоу, Ксианг Ху, Ванг Леи, Лиу Моу, Хеианг Ли, Сун Иалонг и Оу Пенг.

Приходи Инвицтус Гаминг-а

Инвицтус Гаминг је зарадио близу 15 милиона УСД за 11 година пословања. Огроман део овог прихода дошао је од учешћа на 560+ турнира. Значајно је да је Дота 2 остварила највећи приход за тим, чинећи око 55% укупног прихода. Леагуе оф Легендс је на другом месту са доприносом од 21%, а СтарЦрафт 2 доноси 4%.

Када се рангирају на основу земаља играча, Кинески играчи донеле су највећи приход, са 71,4% укупног прихода. Следе Малезија са 12,5% и Република Кореја са 11,4%. Преостале земље доприносе мање доприносе остатак.

Чланови Инвицтус Гаминг-а

Инвицтус тим води тим као и сваки други еСпортс тим. Неки значајни спомени укључују главног тренера Динг Иу-Боа, а помоћног тренера Сиу Кеунга. Тим управља господин Зху Сонг-Ге, заменик Чен Зи. Тим такође има аналитичара, Гао Иа-Ки, и преводиоца, Јин Минг-Куи

Најјаче игре Инвицтус Гаминг-а

Дота и Дота 2

Инвицтус Гаминг је имао најбоље перформансе у Доти и Дота 2. Тим је заузео треће место на Светском Дота шампионату 2011. и освојио СММ Гранд Натионал Дота Цхампионсхип одржан следеће године. До тада, тим је већ прелазио на Доту 2. Тим је постао један од најбољих еСпорт тимова након победе на Међународном турниру 2012, освојивши главну награду од милион долара. Тим је остао доследан у највећој фази током година, иако се састав тима стално мењао.

Легија славних

У време када је Цатастропхиц Цруел Мемори преименован у Инвицтус Гаминг, тим је већ победио на Регинал финалу ВЦГ Цхина 2011. То је означило добар почетак за тим јер је наставио да иде добро у већини Леагуе оф Легенд турнири У 2020. тим је завршио ЛПЛ регуларну пролећну сезону са рекордних 14 победа и само два пораза.

СтарЦрафт 2

Инвицтус Гаминг такође има добру репутацију у свету еспорта СтарЦрафт на основу њихових редовних наступа на разним СтарЦрафт турнирима и догађајима. Приход од игре не одражава колико је тим добар у поређењу са другим играма као што су Дота 2 и Леагуе оф Легендс само зато што наградни фонд на СтарЦрафт турнирима обично није тако висок као у таквим играма.

Остале еспорт игре у којима игра Инвицтус Гаминг тим укључују ЦроссФире, Хеартхстоне, Раинбов Сик Сиеге, Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве и Оверватцх.

Зашто је Инвицтус Гаминг популаран?

Инвицтус Гаминг је један од најпопуларнијих еспорт тимова на свету. То је посебно међу играчима који уживају у клађењу еспортс догађаји и турнири. Неки од главних разлога популарности су истакнути у наставку.

Доследност

Инвицтус Гаминг се већ дуже време понаша изузетно добро, посебно у играма Дота 2 и Леагуе оф Легендс. То улива много самопоуздања играчима да се кладе на победу у већини својих утакмица, посебно када играју против аутсајдера.

О тиму се често пише

Због чињенице да је Инвоцтус врхунски еСпорт тим, многи ентузијасти еСпорта обично објављују поуздане садржаје о тиму. То укључује спискове, тренутну форму и претходне наступе. Играчи могу лако да приступе таквим информацијама у било ком тренутку. Такве информације олакшавају играчима да анализирају тим и доносе боље информисане одлуке о клађењу.

Представљају многе платформе за клађење на еспорт

Многи сајтови за клађење на еСпорт не нуде велики избор тржишта за клађење на еСпорт, као што је то случај са редовним спортским клађењем. Као резултат тога, играчи се обично боре да одрже корак са тимом. Познато је да Инвицтус Гаминг учествује у већини великих еСпорт турнира и догађаја, који се обично приказују на најбољи сајтови за клађење на еспорт. Играчи тако увек могу да пронађу платформу која нуди тржишта за клађење на Инвицтус Гаминг игре кад год се одвија велики догађај.

Фактор забаве

Гледање игре Инвицтус Гаминга је обично прилично забавно. Невероватне вештине приказане у већини њихових игара обично чине гледање вредним.

Инвицтус гаминг награде и резултати

Азијски СтарЦрафт ИИ позивни турнир 2012

Као што назив говори, овај турнир је био тимска лига по позиву у којој је учествовало осам тимова из различитих азијских земаља. Домаћин је била Тајванска лига еСпорта и имао је наградни фонд од 40.000 УСД. Инвицтус Гаминг је успео да освоји трећу позицију и добио награду од 40.000 УСД.

ПЛУ СтарЦрафт ИИ Теам Леагуе, сезона 3, 2012

Овај СтарЦрафт ИИ догађај је одигран у роунд-робин формату са осам најбољих еСпорт тимова. Новчани фонд награда износио је приближно 6.300 УСД. Догађај је био домаћин на кинеском серверу, са Алиенваре-ом као главним спонзором. Инвицтус Гаминг је освојио турнир, освојивши 3,142 УСД.

Лига шампиона у еСпорту (ЕЦЛ) 2014

ЕЦЛ је био професионални турнир који је представљао игре Дота 2, СтарЦрафт ИИ и Хеартхстоне. Организовао га је ЦЕСПЦ и имао је наградни фонд од око 10.000 долара. Коришћени формат је био формат двоструке елиминације од пет најбољих. Сви мечеви су одиграни 1 на 1, осим меча три, који је био 2 на 2. Инвицтус Гаминг је освојио прво место и добио је $4,831.

СтарЦрафт лига 2015

Турнир СтарЦрафт лиге 2015. укључивао је неке од добро успостављених и реномираних тимова, што га чини једним од најжешћих такмичења у то време. Наградни фонд је био око 16.000 долара. Формат је подразумевао двоструку рунду из које су врхунски тимови отишли у плеј-оф. Инвицтус Гаминг је завршио на другом месту и добио је $6,400.

Нео Звездана лига 2016/2017

Овај догађај је организовао НеоТВ 2016. године, а био је домаћин на кинеском серверу. Следио је формат двоструке рунде, из којег су победници отишли у плеј-оф. Новчана награда била је око 29.000 долара. Инвицтус Гаминг је освојио прво место и кући однео новчану награду од 14,513 долара. Исти догађај догодио се следеће године у Шангају. Инвицтус Гаминг је ипак освојио прво место и добио је 8,850 долара.

Тим је годинама показао импресивне перформансе. Иако су перформансе наведене изнад вредне пажње, неколико великих победа је урезано у историју тима. Током година, само неколико догађаја је допринело више од 1.000.000 долара. То укључује Дота 2, Леагуе оф Легендс, који су допринели са 8,169,612.24 и 3,991,850.16 долара у укупном износу од 15 милиона долара.

Инвицтус Гаминг најбољи/популарни играчи

Сонг Еуи-јин

Сонг Еуи-јин, познатији по свом играчком алијасу, специјализован је за игру Леагуе оф Легендс на позицији средње линије. Каријеру је започео 2011. са 14 година у Кореји. Његов примерни учинак учинио га је да учврсти своју позицију једног од најбољих светских играча Леагуе оф Легендс. Такође је помогао да се развије такмичарска сцена игре на међународном нивоу. Роокие се пријавио за Инвицтус Гаминг 2014. и помогао тиму да освоји Светско првенство 2018.

Ху Лиангзи

Ху Лиангзи, такође познат по свом корисничком имену Кака, је кинески играч са 29 година. Специјализован је за Дота 2 и зарадио је више од 2,3 милиона долара играјући на 96 турнира. У Кини је рангиран као 6. најбољи играч и 31. најбољи играч на светској ранг листи.

Зенг Хонгда

Такође познат као Фаитх, Зенг Хонгда је 30-годишњи играч из Кине. Он игра Доту 2 за тим Инвицтус Гаминг и тренутно је рангиран на 13. позицији на листи најбољих кинеских играча е-спорта. Зенг је освојио 1. место на више од осам великих турнира и лига. Такође је зарадио више од 1,7 милиона долара у својој каријери.

Где и како се кладити на Инвицтус Гаминг?

Клађење на Инвицтус Гаминг је релативно лако. Мораш да пронађите сајт за клађење који нуди еспорт међу тржиштима клађења, за почетак. Затим морате осигурати да тржишта клађења на еспорт нуде да укључују игре и турнире које игра Инвицтус Гаминг тим. Све што ће вам преостати је да се пријавите за рачун и уплатите га како бисте могли да положите опкладу. Затим можете потражити игру која садржи Инвицтус Гаминг и ставити своју опкладу.

Већина сајтова за клађење обично нуди различите врсте клађења које можете изабрати, у зависности од фактора као што су врста игре и предвидљивост игре. Када бирате право место за клађење, узмите у обзир репутацију и опције плаћања.

Процес клађења може се мало разликовати на различитим сајтовима за клађење у еСпортовима. Међутим, основни процес укључује одабир жељене врсте опкладе и најбољих квота према вашој стратегији клађења. Затим можете одредити износ за улог за опкладу и ставити опкладу. Ако је стање на рачуну довољно да покрије опкладу, опклада ће бити успешно постављена. У зависности од врсте опкладе, можда ћете морати да се кладите пре него што утакмица почне.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović