Све о клађењу на Nova Esports

Сматран једним од најпопуларнијих еспорт тимова, Нова Еспортс је основао у мају 2016. године један Ентони Јеунг. Иеунг је имао менаџерски тим који се састојао од Тревора, Ричарда и Френсиса током иницијалног покретања тима, док су се Матју, Октеј и Стивен касније придружили организацији. Нова еСпортс је званично покренута у септембру 2016. године као еСпортс организација под именом Нова еСпортс Интернатионал Лимитед. У октобру 2020. компанију је купила Империум Гроуп Глобал Холдингс, компанија која се налази на берзи у Хонг Конгу. Овај потез је резултирао неколико промена, укључујући спискове тимова за различите еСпортс игре које Нова еСпортс игра.

Нова еСпортс има играче из различитих средина, при чему сваки члан тима уноси јединствене елементе који помажу тиму да расте и напредује. Осим што се такмичи на еСпортс турнирима, Нова еСпортс се такође ангажује са заједницом коју је створио на различитим нивоима. На пример, компанија има професионални тим утицајних и креатора садржаја који осигуравају да пратиоци и фанови тима буду у току.

Све о клађењу на Nova Esports
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Играчи Нова Еспортс

Нова Еспортс има неколико играча који су специјализовани за различите еСпортс игре. Тим Леагуе оф Легендс укључује ЈДеренер, Халил Берке и Лопез Мигуел, који игра Барона. Играчи су из САД, Немачке и Шпаније. Списак Игре мира укључује Зху Бојун, Зенг Ронгхуа, Ксу Иињун и Захаи Цхенг, сви из Кине. Тим је формиран у јулу 2020.

Нова Еспортс је такође открила свој ПУГБ Мобиле списак заједно са списком Гаме оф Пеаце, који се састојао од четири играча, једног из Канаде и осталих из Кине. Међу играчима су Ву Зифан из Канаде и Зханг Иујие, Ли Кинг Лианг и Луи Јинхао из Кине. Њихов Цалл оф Дути тим се састоји од европских играча, укључујући Џонатана Којењија, Семјуела Навара, Маркоса Сантану, Рикарда Вилу и Маркоса Рохаса. Џонатан Којењи је из Уједињеног Краљевства, а остали играчи су из Шпаније. Нова еСпортс, представник за Цласх Роиале такмичења је Цхенгхуи Хуанг, такође познат као Лциоп.

Бивше дивизије

Нова Еспортс се удружила са ПУБГ Мобиле тимом индијског еСпортс Годлике у јуну 2020. Тим је био познат као Нова к Годлике и учествовао је у ПУБГ Мобиле Ворлд Леагуе Еастерн Дивисион. На списку су били играчи из Индије, укључујући Сарда Гајананд, Цхисин Раингаим, Схекхар Патил, Елеен Рај, Сиед Схан и Цхетан Сањаи. Партнерство је окончано у септембру 2020. када је влада Индије забранила ПУБГ Мобиле.

Најјаче игре Нова Еспортса

Зов дужности

Нова еСпортс је имао изванредне перформансе у Зов дужности такмичења у последњих неколико година. Цалл оф Дути је прилично популаран у круговима еСпортс игара. То је видео игрица пуцачина из првог лица која је започела темом Другог светског рата, а касније је увела футуристичке светове и теме свемира. Нова Еспортс тим је имао импресивне наступе на турнирима на којима је учествовао током година. Тим има више од 43.000 долара у наградној игри за игру, што је несумњиво импресивно.

ФИФА

ФИФА видео игра је још једна еСпортс игра у којој Нова Еспортс пружа одличне перформансе. То је фудбалска симулација игре коју је развио Елецтрониц Артс. Међутим, укупни резултати Нова Еспортса у ФИФА-и можда нису импресивни, али тим је имао изванредне перформансе на последњих неколико догађаја на којима је учествовао.

Плаиер Ункновн Баттле Гроундс Мобиле

Плаиер Ункновн Баттле Гроундс Мобиле је вероватно најпознатији еСпорт тим у тимовима Нове. То чини огроман део све зараде тима у новцу од награда, преко 4,8 милиона долара. Недавно је освојио 1.530.000 на једном турниру, највећи износ који је тим икада освојио на једном турниру. У 2021. тим је зарадио 2.318.831 долара у новцу од награде на 10 турнира. 78,6% све зараде Нова еСпортс долази од ПУБГ Мобиле-а.

Зашто је Нова Еспортс популаран?

Из бројних разлога, Нова Еспортс се налази међу најбољим еСпорт тимовима. Главни разлог је то што се у већини случајева добро понаша турнири, посебно у ПУБГ Мобиле. Већина играча се обично ослања на историјске перформансе да би донели одлуке о клађењу јер често бацају светло на вероватан исход следећег меча. Играчи тако могу са сигурношћу да се кладе на Нову Еспортс, знајући да ће највероватније имати добре резултате.

Други разлог зашто је Нова Еспортс популаран међу играчима је тај што већина еСпорт сајтова за клађење обично нуди тржишта клађења за већину мечева свог тима. То значи да играчи лако приступају тржиштима за клађење јер не морају да траже различите сајтове за клађење сваки пут када треба да се кладе на врхунски еспорт тим. Нова еСпортс такође учествује на многим турнирима. То значи да играчи могу да пронађу мечеве тима на које ће се кладити већину времена.

Већина играча се такође клади на Нова Еспортс јер се друже са тимом. Тим има милионе навијача из целог света који помно прате тим. Пошто разумеју шта тим може да понуди, кладионичарима у еСпортовима је много лакше да се кладе на различите исходе.

Награде и резултати Нова Еспортса

ПУБГ Мобиле Глобал Цхампионсхип 2020

Једно од највећих достигнућа Нова еСпортс тима било је ПУБГ Мобиле Глобал Цхампионсхип 2020. Првенство је један од највећих и најконкурентнијих ПУБГ догађаја, са 40 тимова широм света. Био је то последњи догађај такмичарске сезоне ПУБГ Мобиле. Нова еСпортс је зарадио 1,59 милиона долара из фонда награде, што је износило 6 милиона долара, што је једна од највећих награда икада у ПУБГ такмичењу. Тим је одбранио титулу 2021. и успео да дође до финала.

Пеацекеепер Елите Леагуе 2021 сезона 3

Нова еСпортс је освојила првенство Пеацекеепер Елите Леагуе 2021 у сезони 3. Догађај је трајао шест недеља, са интензивним утакмицама између 20 кинеских тимова. Нова је победила са укупно 210 поена. Наградни фонд за догађај био је 15 милиона ЦНИ, који је распоређен на све тимове, а Нова еСпортс је зарадила највећи износ, 642.000 долара.

Пеацекеепер Елите Цхампионсхип 2020

Нова еСпортс је освојила Пеацекеепер Елите Цхампионсхип 2020, други пут када је првенство одржано. Догађај се одржао 14. и 15. новембра 2020. и на њему је учествовало 15 врхунских кинеских тимова. Наградни фонд је био око 1,7 милиона долара. Нова еСпортс је зарадио 756.841 долара за освајање шампионата. Парабои, играч Нова еСпортс, награђен је титулом МВП за догађај и добио је 75.684 долара као награду за освајање награде.

Пеацекеепер Елите Леагуе 2020, сезона 2

Пеацекеепер Елите Леагуе је највиши ниво кинеске ПУБГ Мобиле верзије професионалне лиге под називом Пеацекеепер Елите. Нова еСпортс је победила у другој сезони лиге од 24. јула до 16. августа 2020. У лиги је учествовало 20 тимова, укључујући 15 тимова финалиста из претходне сезоне. Нова еСпортс је освојила 144.519 долара из наградног фонда, а Парабои је проглашен за МВП-а лиге и лидера у бодовању.

Светско финале Бравл Старс 2019

Бравл Старс Светско финале је био завршни догађај такмичарске сезоне у 2019. у организацији Суперцелл. У њему су биле неке од најбољи еСпорт тимови из 11 земаља, а Нова еСпортс је победио у финалу и добио 90.000 долара из фонда награде.

Ноћ елитних награда

Нова еСпортс је добила титулу Клуба године 2021. на церемонији доделе награда ПЕЛ Нигхт оф Елитес. То је било након приказивања невероватних перформанси током целе године. Тиму је такође додељена титула Комерцијални клуб године на истој церемонији 14. јануара 2021.

Најбољи и најпопуларнији Нова Еспортс играчи

Зехаи Ценг

Зехаи Ценг је међу најпопуларнијим и најуспешнијим играчима Нова еСпортс, специјализован за Плаиер Ункновн Баттле Гроундс Мобиле. Он је рангиран на 32. месту најбољих играча у Кини. Играч је зарадио више од милион долара у новцу од награде током четири године колико игра. 960.000 долара зараде је од његовог времена у Нова еСпортс.

Ксу Иињун

Ксу Иињун, популарно познат под својим корисничким именом Јимми, зарадио је више од милион долара играјући Плаиер Ункновн Баттле ГроундсМобиле. Он је рангиран као најбољи играч еСпорта у Кини и 118 у свету. 41% његове зараде је из 2021. и 30% од 2022. године.

Лин Ииен

Лин Ииен је трећи најбољи ПУБГ играч у земљи. Тајвански играч је популарно познат по својој алтернативној легитимацији, Кингу. Зарадио је више од 815.000 долара на само 11 главних турнира, што је јасан показатељ колико је успешна његова играчка каријера. Још боље, 37% његове зараде је остварено у последњих пет месеци.

Зенг Ронгхуа

Зенг, популарно Цоолбои, је ПУБГ Мобиле играч за Нова еСпортс тим и зарадио је више од 809.000 долара у новцу. 89% његових добитака је из времена када је био са тимом Нова еСпортс. Био је самосталан играч пре него што се придружио тиму.

Где и како се кладити на Нова Еспортс?

Где се кладити

Кладионици се могу кладити на Нова еСпортс преко сајт за онлајн клађење на еСпорт. На располагању су им стотине сајтова за коцкање, од којих свака има своје предности и недостатке. Прва ствар коју играчи морају узети у обзир када бирају локацију за клађење је да ли она нуди тржишта клађења на еСпорт. Требало би да укључује тржишта клађења на турнире у којима учествује Нова еСпортс.

Кладионици такође треба да узму у обзир репутацију сајта за клађење. Требало би да избегавају сајтове за клађење сумњиве репутације. Угледни регулаторни орган такође треба да лиценцира кладионицу. Остала разматрања су доступни начини плаћања, бонус понуде и услуге корисничке подршке.

Како се кладити на Нова Еспортс

Играчи морају почети тако што ће положити средства на своје рачуне за клађење. Различити играчи имају различите преференције у погледу метода које се користе за уплату депозита. Сајтови за клађење такође имају различите минималне и максималне лимите депозита, које играчи морају узети у обзир. Начини плаћања такође одређују лимите депозита.

Следеће је избор утакмице или турнира на који ћете се кладити, који Нова еСпортс има. Играчи тада могу да изаберу одговарајући тип опкладе. Најбољи сајтови за клађење у еСпорту нуде огромна тржишта клађења за исти меч или догађај. Поред разноликости тржишта клађења, играчима еСпорта се такође саветује да обрате пажњу на квалитет квота које нуде кладионичари.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović