Све о клађењу на Team MVP

МВП тима је познати еспорт тим из Јужне Кореје који је имао листе у Оверватцх-у, Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве, Плаиер Ункновн'с Баттлегроундс и Леагуе оф Легендс. МВП тима је раније био домаћин турнира Дота 2, Хероес оф тхе Сторм и СтарЦрафт ИИ. МВП-ов тим за такмичење легенди се раније такмичио у Дивисион оф Легендс Цхампионс Кореа (ЛЦК), јужнокорејској премијерној професионалној лиги Леагуе оф Легендс, пре него што је испао у лигу Цхалленгерс Кореа крајем 2018. (ЦК).

Тим је био прва корејска екипа која се квалификовала за међународну ИВ фазу плеј-офа. Тим је изгубио од Теам Ликуида након што су победили Виртус.про. Упркос томе што су били јединствени јужнокорејски Дота 2 тим на турниру, њихово учешће у Сијетлу подстакло је преносе СпоТВ уживо са публиком.

Све о клађењу на Team MVP
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Тимски МВП играчи

Дота 2

2013. тиму се придружио Јимми' ДеМоН' Хо (САД). Одред ТИ4 2014. се састојао од Јужнокорејаца Парк Тае-вон алиас Марцх, Ким Сеон-иеоб алиас КО и Лее Санг-дон алиас Форев. Остали играчи на списку били су Лее 'Реисен' Јун-Иеонг и Лее Сеунг-гон алиас Хеен. Два играча су напустила тим исте године. То су били Ким 'ДуБу' Доо-иоунг и Јунг Хар алиас Солара, обоје Корејци.

Тим ТИ5 у 2015. је појачан новим играчима који ће заменити оне који су отишли. Дамиен' кпии' Цхок (Аустралијац) придружио се тиму заједно са Вонг Јенг Иихом алиас НутЗ (Сингапур). Следеће године, Пио Но-а алиас МП је додат на списак. Ким Тае-сунг, алиас Вело, придружио се тиму 2016. Тим се развио да постане један од најбољи еспортски тимови на свету. Нажалост, МВП Пхоеник је распуштен 2017.

Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве

Што се тиче ЦС:ГО, распуштени тим је био састављен углавном од Јужнокорејаца. Лее Хиун-пио алиас Ксигн, Ким' ХСК' Хае-сунг, Јеон Јунг-Хиеон алиас риндА. Други су били Квон' Аргенци' Соон-воо и Јунг Соо-Ионг алиас кАиле. Тренер тима Роналд 'Рамбо' Ким је био из Сједињених Држава.

Тим је такође имао и друге играче као што су Ахн Хо-Кјеонг алиас Тимон, Нам Хјеонг-Ју алиас Соунд, Парк' звфф' Мин-Сеок и Пиеон Сеон-хо алиас Терми, који је био тренер. Ким Кее-Сук, алиас суцкле, такође је био значајан привремени заменик за МВП тима.

Легија славних

Тхе Легија славних списак је углавном био састављен од Јужнокорејаца, као што су Парк СУ-Хјеон алиас Беваре, Ким Биеонг-јун алиас Царрот и Ким Сеон-Гиу алиас Цров. Остали играчи на списку били су Цхо' Мотиве' Се-хее, Ким Јае-јин алиас Неулбо, Сео 'Гарден' Јеонг-вон и Лее Хо-Сеонг алиас Едге. Ким Киу-Сеок и Ким' Иффи' Хиеон-јун су такође били на МВП-овој ЛоЛ листи.

У 2015. тиму се придружило пет играча. Канг 'АДД' Геон-мо, Ох Хиун-сик алиас МаХа и Ан Јун-хиеонг алиас Иан. На Воо-Хиунг алиас Пилот и Јеонг' Мак' Јонг-бин били су остатак листе, сви Јужнокорејци. Цха Ин-Миеонг алиас ЦхаРесх и Лее Јонг-вон алиас Сароо су били чланови тима МВП-а.

Најјаче игре тима МВП-а

Дота 2

1. септембра, ЈееФ се придружио као менаџер тима. МВП је направио свој други Дота 2 тим следећег месеца, именован за МВП Феникс, 21. новембра. У истом месецу, МВП Пхоеник је додао амерички ДеМоН на свој списак. У децембру, ДеМоН је напустио тим након што су освојили НСЛ сезону 2.

У фебруару 2014, МВП екипа Феникса је играла у КДЛ сезони 1, а ДуБу је играо за тим. У мају, Пхоеник је успешно зарадио место за игру за Тхе Интернатионал 4 након што је завршио на другом месту у ТИ4 квалификацијама за југоисточну Азију. Било је доста активности за тим у 2015. Тим Феникса је подељен у фебруару, а Хеен и Форев су прешли у МВП Хот6ик. Фебби и Кпии су се придружили МВП Фениксу да попуне упражњена места. Реисен је остао неактиван у марту и заменио га је НутЗ.

Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве

Тим је био успешан на разним турнирима пре распуштања 2020. Тим МВП је нокаутирао АЛФА_Црвени тим на путу до победе на Цобк Мастерс Фази 2. Такође су победили НАСР_еСпортс у финалу еКСТРЕМЕСЛАНД ЗОВИЕ Асиа ЦС: ГО 2018. На ЗОТАЦ Цуп Мастерс 2018, тимови МВП еспорт тима су избацили Сигнатуре Гаминг у финалу.

Зашто је тимски МВП популаран?

Јужнокорејски тим за више игара састојао се од играча углавном из МВП клана. Тим је почео као СтарЦрафт ИИ тим крајем 2010. Како је ГСЛ напредовао, тим МВП је ушао на Дота 2 сцену у септембру 2013. То је био исти дан, када је тим МВП-а СтарЦрафт ИИ напустио еСпортс организацију да би се придружио КеСПА. МВП тим има хиљаде пратилаца на својим Твиттер и Фацебоок налозима.

Зашто је тимски МВП популаран за клађење?

Тим МВП се такмичио у разне еспортске игре, који је коцкарима пружио широк спектар опција за клађење. Најбољи сајтови за клађење МВП тима понудили су играчима конкурентне квоте на тренутне и предстојеће утакмице тима.

Тим МВП Дота је имао неколико одличних сезона и невероватна достигнућа у бројним еспорт категоријама. Сматрани су једном од најуспешнијих еспорт организација на Дота 2 и ЦС: ГО великим турнирима. Њихово трчање на Међународна турнири су помогли тиму МВП да прикупи нове фанове, чиме је стекао популарност.

Награде и резултати тима МВП-а

Дота 2

Тим је био веома успешан на разним такмичењима где су освојили преко 2.000.000 долара у новцу. Тим је имао огроман успех на Тхе Интернатионал 2016 и Тхе Интернатионал 2015. МВП тима је завршио шесто и седмо место, респективно, 934.761 долара и 829.333 долара на сваком турниру. Тим је такође освојио 255.000 долара за четврто место на Тхе Схангхаи Мајор 2016 и 202.500 долара за шесто место на Тхе Манила Мајор 2016.

Тим МВП је освојио неколико турнира, укључујући Про Гамер Леагуе 2016- Суммер и ВеПлаи Дота 2 Леагуе Сеасон 3. Такође су освојили Дота Пит Леагуе Сеасон 4 и Ворлд Цибер Арена 2015 - СЕА Про Куалифиерс и Кореа Дота Леагуе Сеасон 3. Први запажени тим МВП-а победа је била на Некон Спонсорсхип ЛЕАГУЕ сезони 2, где су победили у такмичењу и зарадили 75,605 долара.

Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве

Цоунтер-Стрике тим МВП тима освојио је неколико турнира, као што је Цобк Мастерс Пхасе 2, где су освојили 60,706 долара. Такође су освојили еКСТРЕМЕСЛАНД ЗОВИЕ Асиа ЦС: ГО 2018 и ЗОТАЦ Цуп Мастерс 2018- Азија. Зарадили су $40,000 и $10,000 на одговарајућим турнирима. МВП је зарадио 30.000 долара након победе на ЦС: ГО Азијском самиту.

На ЗОТАЦ Цуп Мастерс 2018, МВП је зарадио 20.000 долара за четврто место. Освојили су сличну награду јер су завршили на четрнаестој позицији на финалу 7. сезоне ЕСЛ Про лиге. Тим МВП је у два наврата у 2018. години, зарадио је 20.000 долара и 6.859 долара у два наврата на ВЕСГ 2017 Асиа Пацифиц Финалс и ЗЕН Еспортс Нетворк Леагуе 2017- Финалс.

Оверватцх

Тхе Оверватцх тим није био успешан као ЦС: ГО и Дота 2. Завршили су шести на Оверватцх Цонтендерс 2018, сезона 3: Кореја и осми на Оверватцх Цонтендерс 2019, сезона 1: Кореја. У два такмичења, тимски МВП освојио је 14.419 долара и 11.600 долара, респективно. МВП тима освојио је 14,162 долара на Оверватцх ЦОНТЕНДЕРС 2018 сезони 2: Кореја.

Легија славних

Тим није имао огроман успех као Дота 2 тим. Завршили су други у Рифт Ривалс 2017: ЛЦК вс. ЛПЛ вс. ЛМС, где су освојили 10.000 долара. Такође су освојили 17.596 долара за четврто место на ЛЦК пролећу 2017. Још један значајан успех био је ЛЦК лето 2016, где су зарадили 9.040 долара за шесто место, а на ЛЦК пролећу 2018. завршили су на деветом месту и зарадили 9.348 долара.

ПУБГ

Тхе ПУБГ подела такође није била много успешна. Завршили су трећи на ПУБГ Варфаре Мастерс 2018- Пилот сезони и зарадили 11.221 долара у новцу. МВП тима завршио је други на АфреецаТВ ПУБГ лиги – пилот сезона, где су освојили 18,630 долара.

Најбољи и најпопуларнији играчи МВП тима

ДуБу

Ким Ду-јонг је јужнокорејски играч Дота 2 који је играо за МВП тима. Помогао је тиму да освоји Про Гамер Леагуе 2016- Суммер, ВеПлаи Дота 2 Леагуе Сеасон 3, и Дота Пит Леагуе Сеасон 4. ДуБу је популаран играч који има преко 100.000 пратилаца на својим страницама друштвених медија, укључујући Твитцх.

Стак

Званично познат као Ким Гу-таек, играч је пензионисани Цоунтер-Стрике професионалац. Играч има хиљаде пратилаца преко страница друштвених медија. Јужнокорејац је добро познат по својој улози Рифлера, где је имао приближну добит од 23.000 долара. Стак има преко двадесет девет пратилаца на свом Твитцх профилу и хиљаде пратилаца на Инстаграму и Твиттеру.

Ким Кју-Сеок

Ово је играч и тренер јужнокорејске лиге легенди. Познат је по својој улози џунгле и алтернативним личним картама; Ревенгер или Ионду.

КО

Ким Сун Иеоб је играч Дота 2 из Јужне Кореје и Аустралије. Током свог боравка у Аустралији, КО је играо Доту из забаве под рукохватом РоастедКимцхи док је учио игру. Након што је објављен наставак игре, Дота 2, наставио је да је игра. У јануару 2017. напустио је Теам МВП само неколико дана пре него што је демонтиран.

Мотив

Играч Леагуе оф Легендс је званично познат као Цхо Се-хее. Играч је добро познат по улози подршке. Мотив се придружио тиму МВП у априлу 2018. и отишао у децембру следеће године.

Где и како се кладити на МВП тима

Играчи могу да виде квоте тима МВП тима на Унибет, АрцанеБет, 1кБет и Бетвиннер. Тимски МВП догађаји се такође могу наћи на ГГБет, Пикел.бет, Цасумо и 22БЕТ, међу најбољи сајтови за клађење на еспорт. Ови сајтови нуде различита тржишта за еспорт турнире, али играч увек мора да их упореди и изабере опцију која се највише продаје.

Стратегија клађења на МВП тима

Додатна студија о било ком врхунском еспорт тиму и њиховим играчима је важна. Играчи могу открити повољне прилике за клађење прикупљањем добрих података о тренутној форми тима и кључним играчима.

МВП тима, с друге стране, имаће велику предност у међусобним мечевима у већини догађаја. Они су скоро увек изразити фаворити, посебно када играју Дота 2 и ЦСГО у свом најбољем издању. Некада су били један од најпопуларнијих еспорт тимова на Дота 2 турнирима. МВП тима је недавно освојио шест велики турнири, укључујући Тхе Интернатионал 2017, за 934.761 долара. Они су, без сумње, најбољи еспорт тимови на свету на које се могу кладити на најбољим сајтовима за клађење на еспорт.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović