22BET Преглед клађења на еСпорт 2024 - Tips & Tricks

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
БонусБонус $300
Широк спектар плаћања
12000+ слотова
Доступно спортско клађење
Поуздано
Проверено
Сигурно
Широк спектар плаћања
12000+ слотова
Доступно спортско клађење
22BET is not available in your country. Please try:
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Један од најосновнијих елемената у осмишљавању стратегија као играча еСпорта је могућност коришћења савета за клађење. Играчи не морају да се ослањају само на типстере; морате научити и развити личну стратегију која ће вам омогућити да максимално искористите своја доступна тржишта.

Имајући то на уму, ево неколико општих савета и трикова за клађење у еСпортовима које сваки играч треба да прихвати док развија своју општу стратегију клађења.

# 1 Обратите пажњу на статистичке увиде

Сајтови за клађење као што је 22Бет улажу велике напоре да понуде статистичке увиде у распону од рангирања, прошлих резултата турнира и историје утакмица до водича за форму тима. Међутим, то не значи да играчи треба да полажу све своје наде на статистику; изненађења су ред дана.

#2 Играјте игру

Играње игре увелике доприноси побољшању играчевог разумевања било које игре и њених замршености. Разумевање догађаја заснованих на еСпорту и учење вредних вештина игра кључну улогу у побољшању шанси играча да направи права предвиђања.

#3 Пронађите вредност

Кључ профитабилног клађења лежи у проналажењу тржишта која обећавају најбоље приносе. Изнова и изнова, кладионице могу имати погрешна предвиђања. Тако да би љубитељи еСпорта увек требало да држе отворене очи за било какву имплицирану вероватноћу и да се замоте око ових предвиђања. Успех у клађењу на еСпорт све долази до проналажења вредности из квота кладионичара.

#4 Фокусирајте се на један по један еСпортс догађај

Уместо да имате делимично знање о више еСпорт догађаја, увек је боље бити стручњак за један. Фокус је кључан у помагању сваком играчу да идентификује вредне опкладе. Једном када вам одговара одређени догађај, рецимо ЛОЛ, увек можете да пређете на други који вам се чини занимљивим.