Betwinner Преглед клађења на еСпорт 2024 - Responsible Gaming

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
БонусБонус $1500 + 150 бесплатних окретаја
Огроман избор игара
Великодушни бонуси
Добра корисничка подршка
Велики избор плаћања
Поуздано
Проверено
Сигурно
Огроман избор игара
Великодушни бонуси
Добра корисничка подршка
Велики избор плаћања
Betwinner is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Укратко, никада не бисте требали кладити више новца него што имате и увијек постоји шанса за губитак чак и уз најбоље истраживање. Ако се кладите преко свог лимита, то може изазвати проблеме у вашем приватном животу.

Колико се кладите ослања се на вашу сопствену процену и потенцијални губици не би требало да буду довољно озбиљни да изазову ваш свакодневни живот. Поставите ограничење клађења и држите га се шта год да се деси.

Заустављање

Још један потенцијални проблем за многе играче је да знају када да стану. Ако мислите да можете приуштити губитак, онда престаните и ако сте заиста забринути да не можете да престанете, пронађите некога ко може да вас подсети. Лош низ треба сачекати док не дође до позитивније опкладе и шанса за победу је веома велика.

Ово може потрајати данима или чак недељама. Неки играчи верују да се несрећни низ на крају мора прекинути, али то није нужно тачно. Лоши низови могу трајати много дуже него што људи очекују.

Оставите емоције по страни

Још једна ствар коју треба запамтити је да праћење вашег омиљеног тима не значи нужно да је најбољи у такмичењу. Они могу бити само тим за који ВИ мислите да је најбољи и можда неће победити. Оставите своје емоције по страни и уложите новац на добро истражене опкладе без ваше личне пристрасности.

Неке опкладе је веома тешко предвидети и треба их избегавати ако нисте потпуно сигурни у ризике од тачних резултата и других опклада. Неке опкладе је скоро немогуће изабрати за почетнике и најбоље их је препустити онима са више знања. Ово је паметан начин да избегнете губитке и да полако градите вештине.

Истраживања

Други важан део стратегије клађења је да одвојите време за истраживање и да будете веома темељни. Добијте савете из различитих извора и размотрите потенцијалне ризике. Немојте да вас ометају време, емоције или да вас други поколебају.

Што дуже истражујете и видите позитивне резултате, веће су шансе да се ваше победе наставе без великих губитака у будућности. Такође, ако установите да имате минималан успех са једном врстом клађења, најбоље је да пронађете другу врсту опкладе и да урадите нешто другачије.

Не јурите своје губитке

Не треба покушавати да јуриш своје губитке и да поново изједначиш. Ово је рецепт за катастрофу и често доводи до више клађења него што можете приуштити. Играчи то често раде и представљају емоционални одговор који се мора брзо намотати да би били успешни на дужи рок.

Много пута играчи потроше превише новца да се врате тамо где су били финансијски и то обично не функционише, па немојте то да радите. Запамтите да ниједна опклада није 100% сигурна да ће је добити чак и најбољи играч.