ComeOn Преглед клађења на еСпорт 2024 - Payments

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус $200
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
Поуздано
Проверено
Сигурно
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
ComeOn is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Начини плаћања укључују услуге е-новчаника, кредитне и дебитне картице, банковне трансфере, Укасх ваучере, Нетеллер и Монеибоокерс. ЦомеОн такође нуди својим клијентима могућност депоновања готовине у преко 170.000 Паизоне продајних места у Ирској, Северној Ирској и Великој Британији.

ЦомеОн омогућава да се сви добици корисника казина и онлине покер соба уновче без накнаде за повлачење. Служба за корисничку подршку може пружити више детаља за одређене земље.

ЦомеОн-ова ограничења повлачења се препоручују за већину земаља са ограничењима одређених трансакција које намећу одређене банке, финансијске институције или компаније за кредитне картице. На веб-страници се наводи да се већина депозита његових клијената кредитира у року од неколико минута након што су направљени.

Међутим, ЦомеОн не може да гарантује да ће повлачења бити одмах обрађена због безбедносних разлога и разних одобрења која могу бити потребна. Компанија подстиче клијенте да уплате новац користећи услуге е-новчаника као што су Монеибоокерс и Нетеллер, који се тренутно обрађују.