ComeOn Преглед клађења на еСпорт 2024 - Security

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус добродошлице до €200
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
Поуздано
Проверено
Сигурно
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
ComeOn is not available in your country. Please try:
Security

Security

Политика приватности сајта каже да они не чувају плаћања само картицама као безбедносну меру. У аматерским терминима, то значи да чак и ако вам кредитну картицу украду или јој неко на неки начин приступи, нико не може наплатити вашу картицу без четвороцифреног пина.

Сигурна плаћања, сигурне игре

ЦомеОн изричито наводи да се никакве трансакције не могу директно пратити од особе до особе. То значи да ако неко користи број ваше кредитне картице, не може добити никакве информације од ЦомеОн-а, тако да не морате да бринете да ће сазнати чија је картица коришћена или колико је наплаћена.

ЦомеОн ради са системом колачића. То значи да ако не желите да вас сајт препозна сваки пут када се пријавите на веб локацију, можете блокирати колачиће или их избрисати. То се ради преко подешавања вашег претраживача. ЦомеОн не чува никакве личне податке у вези са прегледањем њихове веб странице осим ако не одлучите да се пријавите за неку од њихових промоција.

Сигурност налога

ЦомеОн такође нуди верификацију у два корака. Стога, чак и ако неко дође до ваше лозинке, не може се пријавити на ваш налог без једнократног кода који вам се шаље путем текстуалне поруке сваки пут када желите да ажурирате свој профил или промените неке личне податке.

Најважнија ствар за сваког корисника ЦомеОн-а је да увек чува своју лозинку и да је никада никоме не открије. ЦомеОн никада неће тражити вашу лозинку, а ако то траже, неко други стоји иза странице и то је превара. Требало би да кликнете на „затвори“ или одмах изађите из претраживача.

Пре него што се пријавите, увек треба да погледате адресу веб локације ЦомеОн да бисте били сигурни да сте заштићени и да никоме не дате своју лозинку. Ако неко добије вашу лозинку, може се пријавити као ви, видети ваше личне податке, па чак и променити лозинку ако зна ваш четвороцифрени ПИН, тако да увек чувајте ово на сигурном.

Веб локација је веома безбедна за коришћење (што није исто што и 100% безбедна). До данас, никада није било документованог случаја да је неко изгубио криптовалуте на сајту.

Сигурна регистрација

Приликом креирања налога, корисници морају да наведу име, адресу е-поште и лозинку. Раније су корисници могли да додају и своју земљу пребивалишта приликом регистрације, али то више није неопходно.
Приликом регистрације од корисника се тражи да унесу референтни код ако га имају. Ради се углавном ради маркетинга како би судија могао да добије бонусе.