ComeOn Преглед клађења на еСпорт 2024 - Tips & Tricks

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус добродошлице до €200
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
Поуздано
Проверено
Сигурно
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
ComeOn is not available in your country. Please try:
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Први корак који треба да размотрите када планирате да играте било коју игру на срећу је дефинисање ваших циљева. За сваку сврху постоји неколико стратегија. Да бисте победили на ЦомеОн-у, потребно је да следите методе које најбоље одговарају вашим циљевима. Такође, имајте на уму да су ови савети и трикови намењени опуштеној игри - озбиљни играчи би требало да размотре ефикасније опкладе.

Савети и трикови које треба следити приликом клађења на еспорт на ЦомеОн-у

Први аспект стратегије игре тиче се тога колико сте спремни да потрошите по игри/сесији и колико игара/сесија желите да играте одједном. То се зове ваш банкролл менаџмент. На пример, ако желите да се кладите на 2 долара по утакмици или сесији, играјући 1-2 игре одједном, не можете себи приуштити да чекате дуго ако губите неколико утакмица заредом.

Са друге стране, ако плаћате 10 долара по игри или сесији, са једним мечом дневно или мање, не би било мудро да проверавате резултате сваких 5 минута (осим ако ваш пот брзо расте).

Ако желите да користите стратегију која укључује дуге ударце, као што је Мартингале систем, паметно је играти са малим новчаним износом. Чак и ако изгубите неколико утакмица заредом, можете наставити да играте и покушавате своје шансе изнова и изнова све док вам срећа не погоди и врати изгубљено.