Melbet Преглед клађења на еСпорт 2024 - Bonuses

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
БонусБонус $1750 + 290 бесплатних окретаја
Поуздано
Проверено
Сигурно
Melbet is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Бонуси су сјајан начин да добију више новца за свој новац када се кладе, а могу чак и да заврше са неочекиваним добитком. Када су у питању МЕЛБет бонуси, постоји неколико које можете изабрати, укључујући многе које се редовно нуде.

Тхе тренутни бонус добродошлице на МЕЛбет-у одговара почетном депозиту играча долар за долар. Када стављају опкладу, играчи морају још једном да провере услове клађења за свој регион.

Бонус добродошлице

Након што се играчи региструју на МЕЛбет, награде не престају. Поред тога, имају ВИП клуб и друге промоције везане за еСпорт. Они су одлична опција за појединце који желе да се коцкају на еСпортовима. Користите МЕЛбет еСпортс бонус да бисте могли да извучете максимум из њега.

Бонус добродошлице су неки од најиздашнијих бонуса за клађење у еСпорт-у, а понуда добродошлице МЕЛбет-а се не разликује.

Нови играчи МЕЛБет-а су квалификовани да добију 30 € као бесплатне опкладе када испуне специфичне услове. Кладионици морају успешно депоновати најмање €30 и попунити своје профиле да би се квалификовали. Овај бонус се аутоматски приписује на рачун кладионичара када се попуне сви детаљи о налогу и активирају преко његовог броја телефона.

Они такође морају да се кладе на укупан износ депозита на било који догађај са минималном квотом од 1,50, што је квалификујућа опклада за овај бонус, у року од 30 дана након депозита. Важе други услови и одредбе.

Бонус на први депозит

МЕЛбет нуди невероватних 100% Бонус на први депозит на платформи за до 100 €. Сваки корисник има право на само један (1) бонус на први депозит, са минималним депозитом од 1 €.

Износ бонуса мора бити уложен најмање пет (5) пута у акумулационим опкладама, при чему свака опклада има најмање три (3) догађаја. Најмање три (3) догађаја укључена у акумулатор морају имати квоту од 1,40 или више. Као и обично са акумулационим опкладама, износ се сматра потпуно уложеним само када су све опкладе које користе бонус на први депозит у потпуности измирене. Важе други услови и одредбе.

Бонус за календар еСпорта

МЕЛбет-ов одељак еСпортс је ревидиран и укључили су јединствени календар еСпорта са подстицајима за сваки дан у месецу. Играчи га могу пронаћи тако што ће се упутити директно на промо страницу или прегледати категорију еСпортс.

Подстицај је у суштини враћање за све губитке током дана, са 10% до 30% бонуса за повраћај новца на било коју опкладу између 00:00 и 23:59. Минимални износ поврата је 10 €, али само од опклада са минималним улагањем од 1,50 евра.

ВИП бонуси

ВИП бонуси су основна компонента клађења у еСпорту. То је начин да најбоље еСпорт странице за клађење покажу своју захвалност лојалним играчима.

Начин на који МЕЛбет-ов ВИП или програм лојалности функционише је кроз нивое. Тренутно постоји осам (8) нивоа у њиховом програму, где сви играчи почињу на Бакарном нивоу, а то је Ниво 1.

Играчи само треба да наставе да играју на сајту за клађење да би се попели на своју ВИП лествицу. Што је виши ниво, већи је повраћај новца и боље погодности. ВИП особе највишег нивоа добијају ексклузивне понуде и ВИП подршку. Њихов повраћај новца се израчунава на основу сваке њихове опкладе, без обзира на победу или пораз.