Melbet Преглед клађења на еСпорт 2024 - FAQ

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
БонусБонус $1750 + 290 бесплатних окретаја
Поуздано
Проверено
Сигурно
Melbet is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Следе нека од најчешће постављаних питања клијената МЕЛбет-а пре него што дају опкладу на еСпорт.

Како да искористим свој МЕЛбет бонус и бесплатне опкладе?

Добићете бесплатне опкладе за регистрацију на МЕЛбет и учешће у њиховим бројним промоцијама. МЕЛбет еспортови прате исти поступак као и остали спортови. Да бисте искористили своју бесплатну опкладу из понуде за регистрацију, само завршите процедуру регистрације за МЕЛбет, направите депозит, положите опкладу са МЕЛбет квотом већом од 1,4, а затим кликните на 'искористи салдо бонуса' на следећој опклади.

Да ли је КИЦ верификација обавезна на МЕЛбету?

Да, морате да завршите КИЦ процес верификације, било да желите да уплатите, повучете, затражите бонус понуде или чак да играте на Мелбет-у. Не постоји начин да се то заобиђе. Све док сте завршили процес КИЦ верификације, Мелбет зна да сте посвећени игрању по прописима кладионице и да немате намеру да их преварите.

Колико дуго траје КИЦ верификација?

Време које је потребно Мелбету да одговори на ваш захтев за верификацију може да варира. Време када пошаљете папире одређује време чекања. Ако их пошаљете током радног времена радним даном, требало би да добијете одговор у року од 24 сата, али можете очекивати да ћете сачекати до пет радних дана на одговор.

Зашто морам да дам сву своју папирологију МЕЛбет тиму?

Не морате да шаљете све своје папире Мелбет тиму, нити се од вас тражи да пошаљете целу слику својих докумената. Можете сакрити делове са информацијама које МЕЛбету нису потребне.

Шта се дешава ако ставим акумулатор са девет пикова, а један изгуби?

Нажалост, све врсте акумулационих опклада захтевају да добијете све његове изборе. Међутим, МЕЛбет нуди специјалну бонус понуду за акумулаторе која вам омогућава да добијете потпуни повраћај новца ако изгубите само један избор. Квалификују се сви акумулатори са најмање седам селекција.