Responsible Gaming

Осигуравамо да се кладите одговорно

Одговорно играње игара или коцкање је термин који врло често користе казина и кладионице. Али шта то значи и зашто је важно разговарати о томе? У овом одељку говоримо о важности овог питања. Ако познајете некога ко је или је био зависник од коцкања или игара, не устручавајте се да погледате једну од наших препоручених веб локација коју би вредело погледати.

Зашто би требало да се кладите одговорно

  • Помаже у одржавању забаве приликом клађења
  • Помаже вам да управљате својим финансијама
  • Помаже у одржавању здравих односа са људима око вас

Одговорно коцкање

Шта сада треба да задржите здраве навике играња:

  • Имајте буџет за клађење који је подешен према вашим приходима
  • Избегавајте емоције када се коцкате
  • Ако осећате да се мењате, немојте оклевати да тражите помоћ
  • Охрабрите друге да се коцкају или кладе одговорно

Ово су веома једноставне навике, али морате да схватите да ли је дошло до промена у вашем ставу у коцкању или чак у стварном животу, односима и трошењу новца. Није лак задатак стећи навику клађења на здрав начин.

Овде вам дајемо неколико савета о томе како да започнете свој здрав пут коцкања.

Успоставите посебну нишу за клађење

Ако желите да задржите добар буџет са којим можете да играте, прво би требало да подесите износ са којим можете да играте. Кључно је имати стабилан приход када се коцкате – немојте пасти на помисао да живите од новца који зарађујете од коцкања. Клађење и коцкање уопште су хоби, забавна ствар након дугог дана. То не би требало да буде разорно и не би требало да вам уништи финансије.

Пронађите партнере за клађење

Проналажење партнера и играње у групама долази са пуно забаве. Пре свега, можете водити детаљне разговоре о квотама за клађење, које су најбоље странице за клађење које сте недавно испробали, како да схватите на шта да се кладите, или можете једноставно да поделите своје мисли - што неко други не би нужно разумети. Можете подстицати једни друге да играју одговорно и подржавати једни друге у тешким временима.