Све о клађењу на Alliance

Када користи сајтове за клађење на еспорт, корисник треба да изабере прави тим на који ће се кладити. Најбоље је изабрати онај који има дугу историју освајања турнира. То је свакако случај са Алијансом. Седиште им је у Шведској и део су професионалне гејминг сцене од 2013. Менаџмент тим од пет појединаца надгледа организацију. У прошлости су се фокусирали на СтарЦрафт ИИ и Леагуе оф Легендс.

Међутим, последњих година прешли су на друге популарне наслове. Стога ће играчи који траже победничке тимове ове две утакмице морати да потраже негде другде. Међутим, то не значи да је Алијанса постала небитна. Једноставно су заменили турнире који су постали мање засићени ривалским тимовима.

Све о клађењу на Alliance
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Играчи Алијансе

Алијанса је првобитно била у власништву агенције ГоодГаме. Ово је била подружница Твитцх-а, сервиса за стриминг игара под контролом Амазона. 2016. Алијанса је објавила своју одлуку да напусти ГоодГаме и постане у потпуности у власништву играча. То значи да чланови тима имају додатни финансијски подстицај за победе у утакмицама. Овај тим је привукао пажњу еспорт сајтова за клађење због својих победа на високом профилу. На пример, 2013. су освојили Интернационал, остваривши највећу исплату награда у историји еспорта.

Најбољи еспорт тимови морају да имају високо квалификоване чланове који су у стању да надмаше конкуренцију. Од њиховог настанка, Алијанса је регрутовала неколико великих имена. На пример, 2013. играч СтарЦрафта Нанива придружио се њиховим редовима. Годину дана касније епортс новинарски сајтови су објавили да се Армада придружила тиму. Ово је било значајно јер су сматрани једним од најбољих играча Супер Смасх Брос.

Крајем 2013. тим је одлучио да престане да се такмичи у Европској серији шампионата лиге легенди. Такође су издали СортОф, свог последњег Старцрафт ИИ играча. То је углавном због нових правила која су спречавала агенције да поседују више тимова. То је био главни фактор што је Алијанса напустила ГоодГаме и повећала аутономију играча. Љубитељи клађења у еспорт треба да узму у обзир ово питање када стављају опкладе на Алијансу. Имају репутацију да су били изврсни у одређеним насловима пре него што су их у потпуности напустили.

Понекад могу да испусте играче због спољних утицаја. У исто време, многи играчи у настајању су заинтересовани за придруживање Алијанси због чињенице да неће бити под контролом велике агенције. Ове варијабле могу имати директан утицај на квоте клађења на мечеве Алијансе.

Најјаче игре Алијансе

Ово еспорт игра тим истиче се у низу различитих такмичења у игрицама. Имају играче из Холандије који су се придружили професионалном кругу Трацкманиа. То је тркачка игра у којој играчи могу да креирају сопствене стазе. Већина Трацкманиа турнира има формат вожње на хронометар. Стога, чланови Алијансе морају имати брзе рефлексе.

Вожња није једини жанр игре у којем се Алијанса истиче. Они су доста свог фокуса ставили на жанр битке. Ово укључује популарни наслов Апек Легендс. Током професионалних утакмица два до три играча морају да се удруже и изаберу ликове са специфичним способностима. Чланови Алијансе морају да смисле добру конфигурацију карактера и да добро раде заједно да би победили у мечу. Исто се може рећи и за Фортните, још једну битку краљевску титулу која је доминирала еспортом последњих година.

Алијанса се такође проширила на борбени жанр добијањем играча Супер Смасх Брос. Мелее. Ова игра има прилично неортодоксан систем борбе. Играчи то морају да проуче ако желе да направе тачна предвиђања о исходима турнира. Уместо исцрпљивања здравствене траке, проценти оштећења се израчунавају помоћу бројача који се временом повећава.

Зашто је Аллианце Еспортс популаран?

Паметан играч ће пазити на неколико фактора када бира познати еспорт тим. Једна од најважнијих је доследност. Иако је Алијанса претрпела неке губитке током година, такође је успела да оствари добре резултате када се рачуна. Када се саберу сви резултати њихових утакмица, постаје јасно да је Алијанса у великој мери успела од 2013.

Многи еспорт тимови воле да се придруже широком спектру различити еспорт турнири. Проблем је у томе што се на крају могу превише раширити. Насупрот томе, Алијанса одлучује да се фокусира на неколико наслова. То значи да могу да уложе своју енергију у побољшање свог учинка. Ово је на крају постало победничка стратегија.

Алијанса такође има прилично одабрану групу играча на свом списку. На површини, ово би могло учинити да изгледају као тим мање високог профила. Међутим, користећи само најбоље људе, Алијанса се етаблирала као елитна организација. Ово такође значи да играчи имају мање појединаца да бирају када постављају опкладу засновану на Алијанси. Ако би било више играча на располагању, онда би се смањиле шансе да се направи победничка прогноза.

Награде и резултати Савеза

Најпопуларнији еспортски тимови морају да имају евиденцију победа. Кладионице су приметиле када је тим Аллианце Дота 2 освојио главну награду на 2013 Интернатионал. На крају су победили бивше шампионе Натус Винцере током финала. Резултат је био 3 - 2. Током групне фазе Алијанса је завршила резултатом 14 - 0, што је савршен рекорд за ово такмичење. Међутим, такође су два пута изгубили од На'Ви и једном од тима ДК.

Следеће године њихов учинак је био слабији. Алијанса није успела да одбрани своју круну. Изједначили су 11. место са мање од звезданог рекорда од 6 - 9. Као резултат тога, њихов списак се распао и Алијанса је прешла на друге турнире.

Када се Алијанса придружила Европској серији шампионата лиге легенди 2013. године, завршили су на 3. месту са 16:12. Били су иза ривала СК Гаминг и Фнатиц. Играч Фрогген је изабран за МВП-а пролећног Сплита. Током плеј-офа пали су на 4. место и изгубили од Фнатица у полуфиналу. Након летњег Сплита екипа је завршила са рекордом 21 -7. Њихов врхунац године било је освајање Леагуе оф Легендс Светско првенство после победе од 3 - 1 против Фнатица.

Новац је победио

Успех еспорт тимова се често заснива на количини новца коју на крају стекну током времена. Кладионице то обично узимају у обзир када одлучују о изгледима за победу. Од свог оснивања, Алијанса се такмичила на преко 360 турнира. Укупна зарађена новчана награда премашује 6.846.000 долара. То их чини тимом високог профила на који треба пазити.

Највећи део ових средстава је освојен на мечевима за игру Дота 2. У ствари, 84% је прикупљено. То је због две ствари: великог броја Дота турнира и изузетног учинка играча Алијансе у овој титули. Насупрот томе, количина новца зарађеног од других појединачних игара је маргинална. Иако зарада од 115.647 долара од Апек Легендс звучи импресивно, ово чини само 1,70% награда Алијансе. Недавно је тим проширио свој домет у жанр борбе. До сада је то довело до тога да су освојили 301,124 долара. Ово је 4,40% од укупног броја.

Када коцкари узму у обзир све ове статистике, постаје јасно да је већина успеха Алијансе последица једне игре: Дота 2. Због тога ће играч можда желети да се фокусира на ову титулу када прави опкладу. Проблем је што се Алијанса више не такмичи у Дота догађајима. Међутим, како тим шири свој домет, то би се могло променити у блиској будућности.

Најбољи играчи Алијансе

Врхунски еспорт тим је добар колико и његови појединачни играчи. Пошто је Алијанса седиште у Сведен има смисла да њихови најбољи чланови такође потичу из ове земље. Ако људи заснивају критеријуме за успех еспорта на основу зарађеног новца, следећи играчи Алијансе могу се сматрати првих десет:

  • Густав Магнусон (с4)
  • Џонатан Берг (Лода)
  • Џери Лундквист (ЕГМ)
  • Јоаким Актерхалл (Акке)
  • Хенрик Анберг (АдмиралБулдог)
  • Симон Хаг (Хандскен)
  • Линус Блодин (Лиммп)
  • Николај Николов (Никобаби)
  • Адам Линдгрен (Армада)
  • Артсиом Барсхак (фнг)

Љубитељи еспорта који подржавају ове играче приметиће да имају одређене заједничке ствари. Они имају велико знање о игри и смисле тактику како би освојили место број један. Понекад ће Алијанса изабрати играча због специфичног скупа вештина. На пример, најбољи играчи Трацкманије су брзи и прецизни у контроли возила.

Врхунски играчи краљевске битке имају вештине које се преклапају са пуцачинама из првог лица. Брзина је неопходна за оне који желе да се такмиче у такмичењима у борбеним играма. Треба напоменути да у Алијанси постоји менаџерски тим који одлучује које играче ће послати на одређене турнире. Дакле, на успех тима као целине у великој мери утичу њихове одлуке.

Где и како се кладити на Алијансу

Најбољи сајтови за клађење на еспорт даће корисницима приступ што већем броју тржишта игара. Ако не, онда ће бити теже пронаћи специјалисте. Добра вест је да је Алијанса добро позната и мејнстрим еспорт организација. Ако кладионичар има одељке посвећене догађајима из видео игара, овај тим ће се вероватно појавити.

Међутим, мало је вероватно да ће Алијанса бити виђена на овим тржиштима током целе године. Уместо тога, играч ће морати да сачека док не почне прави турнир. Конкретно, требало би да пазе на догађаје засноване на Фортните-у, Супер Смасх Брос., Апек Легендс и Трацкманиа.

Права стратегија клађења зависиће од конкретне игре. Алијанса је цењена јер је успела да се пласира у завршну фазу турнира. Стога би коцкар можда желео да сачека до полуфинала. То ће им омогућити да гледају како Алијанса наступа и анализирају своје предности. Баттле роиал игре су увек ризична опклада јер има толико играча на мапи. Боље је изабрати тркачке наслове јер има мање варијабли које треба узети у обзир. Током тимских догађаја, успех Алијансе ће бити заснован на томе колико добро се сваки члан надопуњује.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović