Све о Age of Empires Betting Odds

Ако целог живота играте ФПС игрице, вероватно нисте чули за ову игру. Међутим, били бисте изненађени када бисте чули да је Аге оф Емпирес супер популарна видео игра. Аге оф Емпирес такође има своју еспорт сцену, са еспорт догађајима који се редовно одржавају.

Још једна ствар која вас може изненадити је да је клађење на Аге оф Емпирес такође веома популарно. Ако и ви желите да се бавите клађењем на Аге оф Емпирес, морате сазнати више о квотама за клађење на Аге оф Емпирес. На вашу срећу, квоте за клађење Аге оф Емпирес су оно што ћемо детаљно објаснити овде.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о квотама за клађење на Аге оф Емпирес

Можда мислите да не морате да учите о квотама Аге оф Емпирес јер је процес клађења прилично једноставан. Донекле бисте били у праву јер Клађење Аге оф Емпирес или било која друга врста клађења на еспорт је, у суштини, прилично једноставна.

Узмимо пример еспорт меча између ТхеВипера и ДауТ-а. Рецимо да имате чврсто уверење о томе који играч ће победити у мечу.

Одаберете кладионицу и уложите нешто новца на играча за кога мислите да ће највероватније победити. Ако сте у праву у вези са исходом, добијате нешто новца поврх своје опкладе. Међутим, ако грешите, губите износ опкладе. Изгледа једноставно.

Па, ово је само основно објашњење како клађење функционише. Из овог објашњења нећете знати који тачан износ ћете добити за узврат ако победите, и нећете моћи да претпоставите какве су шансе за одређени исход меча који се заиста одигра.

Међутим, обе ове ствари се објашњавају квотама клађења. Из тог разлога, морате сазнати више о квотама за клађење Аге оф Емпирес пре него што почнете да се кладите на еспорт догађаје Аге оф Емпирес као што је Златна лига.

Објашњене квоте за клађење Аге оф Емпирес

Као што смо горе поменули, квоте за клађење на Аге оф Емпирес вам говоре о два важна детаља о исходу за меч или догађај Аге оф Емпирес. Пре свега, квоте за клађење Аге оф Емпирес вам говоре тачан поврат који ћете добити ако положите одређени износ.

Зашто је то од помоћи? Па, ако знате тачан повраћај који ћете добити за износ на који се кладите, добићете бољу представу о томе да ли је ризик вредан поврата или не. На пример, ако је опклада веома ризична, а ви ћете добити само 20 долара поврата за клађење од 100 долара, можда нећете прихватити. Међутим, ако опклада није толико ризична, а ви добијате 70 долара у замену за клађење од 100 долара, онда бисте могли да га прихватите.

Друга важна ствар коју вам квоте за клађење на Аге оф Емпирес говоре о исходу је вероватноћа да ће се то догодити. Познавање шанси да се неки догађај догоди такође помаже у откривању да ли је ризик вредан преузимања или не.

Обе ове ствари су кључне информације. Међутим, да бисте добили ове информације, морате знати како да прочитате врсте непарних формата, који су објашњени у следећем одељку.

Типови Аге оф Емпирес Еспортс квоте за клађење

За клађење Аге оф Емпирес можете пронаћи укупно три врсте квота за клађење. Ови типови се такође називају непарним форматима за клађење на Аге оф Емпире. Три формата за клађење на Аге оф Емпире укључују децимални формат, формат разломака и амерички формат.

Фрацтиона Оддс

Формат разломака користи разломак да представи шансе да се деси неки исход, на пример 4/1 или 3/2. Шансе 4/1 се изговарају четири према један. Са квотама у разломцима, први број представља износ новца који ћете добити ако сте дали опкладу вредну другог броја и победили.

На пример, ако се кладите на 1 долар са квотама 4/1, добићете 4 долара у замену за победу у опклади. Ако се кладите $5, добићете $20 заузврат (5к4). Пошто је ово више него двоструки повратак, шансе од 4/1 вам такође говоре да су шансе да дође до исхода мале.

Децималне квоте

Још један једноставан непарни формат је децимални формат. Код децималног формата, квоте имају број са децималом, на пример 1,5 или 2,5. Децималне квоте представљају тачан умножак који ћете добити заузврат ако победите, што је у случају квоте од 1,5 1,5 пута веће од износа клађења.

Дакле, ако се кладите на 100 УСД на исход са квотом 1,5, добићете укупан принос од 150 УСД. Пошто је ово мање од двоструког приноса, квота од 1,5 вам такође говори да су шансе за исход велике.

Америцан Оддс

Коначно, имамо америчке квоте. Они користе број и или негативан или позитиван знак да представљају шансе. Квоте од -120 вам говоре да ћете морати да се кладите на $120 да бисте освојили $100, а квоте од +120 вам говоре да ћете добити $120 ако уложите 100 $.

Где пронаћи најбоље квоте Аге оф Емпирес

Квоте за клађење Аге оф Емпирес вам помажу да одлучите да ли је ризик вредан тога или не. Међутим, ако погледате квоте клађења за Аге оф Емпирес на неколико различитих кладионица, видећете да је за неке кладионице вредно ризика, а за друге кладионице није вредно ризика.

Зашто је то, можете питати? Па, ствар је у томе да немају све кладионице исте квоте. Код једне кладионице можете добити 20 долара за клађење од 100 долара, док на другим кладионицама можете добити 25 долара. Можда мислите да то није тако велика разлика, али то може учинити одређену опкладу одрживом опцијом.

Чак и ако то није случај, нема разлога да идете на квоте за клађење које вам не дају солидан принос. Из тог разлога, увек треба да тражите најбоље квоте за клађење на Аге оф Емпирес.

Међутим, када почнете да тражите кладионицу са најбољим квотама за клађење на Аге оф Емпирес, одмах ћете схватити да је то процес који одузима много времена. Ако не желите да проведете сво то време, можете се одјавити еспортранкер.цом, где можете пронаћи сајтове за клађење за најбоље квоте за клађење Аге оф Емпирес.

Најбоље квоте за клађење уживо на време Емпирес

Квоте за клађење Ливе Аге оф Емпирес су оне које се користе за клађење уживо на Аге оф Емпирес. У овој врсти клађења, кладите се на еспорт меч Аге оф Емпирес који се одвија у реалном времену. Дакле, можете видети како се одвијају све акције, а затим одлучити коју опкладу ћете направити на основу тога како се меч игра.

Оно што се тиче квота за клађење на Аге оф Емпирес уживо је да се оне такође стално мењају у зависности од тога како се меч одвија. Како један исход постаје вероватнији, шансе за клађење почињу да се мењају. Са овим променљивим квотама, понекад можете пронаћи сјајне прилике, посебно ако имате много више знања о игри.

Из тог разлога, искусни кладионичари увек треба да искористе предност клађење уживо шансе када имају могућност да.

Кладите се на Аге оф Емпирес са правим новцем

Ако размишљате о томе да се кладите на еспорт догађај Аге оф Емпирес користећи прави кеш, онда имате среће јер постоји мноштво онлајн платформи на којима то можете да урадите. Не само то, већ је и процес веома једноставан.

Да бисте се кладили на Аге оф Емпирес са правим новцем, морате пронаћи кладионицу која нуди тржишта клађења за Аге оф Емпирес. Након тога, пријавите се на ту кладионицу и направите депозите користећи прави новац као што је Виса или МастерЦард. Када се то уради, пронађите догађај који покрива кладионица, прођите кроз тржишта клађења и ставите опкладу на исход за који мислите да ће се вероватно догодити.

Можда ћете се предомислити о клађењу на Аге оф Емпирес са правим новцем. Ако сте искусни играч Аге оф Емпирес и знате много о његовој еспорт сцени, клађење на Аге оф Емпирес са правим новцем може бити одлична опција за вас.

ФАКс

Можете ли се кладити на Аге оф Емпирес са правим новцем?

Да, можете се кладити на Аге оф Емпирес са правим новцем. Догађаји еспорта Аге оф Емпирес се одржавају редовно сваке године, а мноштво онлајн кладионица нуди тржишта за клађење за њих.

Шта вам говоре квоте за клађење на Аге оф Емпирес?

Аге оф Емпирес квоте за клађење вам говоре две главне ствари. Прво, они вам кажу тачан износ који ћете добити у замену за победу у опклади. Друго, они вам говоре о шансама да добијете опкладу.

Да ли је клађење на Аге оф Емпирес безбедно?

Клађење на Аге оф Емпирес је сто посто сигурно, али само све док користите легитимне и реномиране платформе за клађење. Можете бити преварени на нелегитимним платформама.

Да ли су квоте за клађење уживо Аге оф Емпирес боље?

Зависи колико сте искусни. Ако сте искусан кладионичар, можете пронаћи одличне могућности са квотама за клађење уживо. Међутим, можете их испробати чак и ако немате пуно искуства.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović