Све о FIFA Betting Odds

Ако већ неко време играте видео игрице или сте упознати са спортским симулационим видео играма, онда вероватно знате шта је ФИФА. ФИФА је вероватно најпопуларнија игра спортске симулације, са стотинама хиљада играча који редовно играју игру.

Због огромне популарности ФИФА видео игре, многе кладионице на мрежи су сада почеле да нуде тржишта клађења за ФИФА еспортс догађаје. Ако желите да се бавите ФИФА клађењем, онда имате среће. Ево нашег комплетног водича о једном од најважнијих услова клађења за ФИФА клађење, ФИФА квотама за клађење.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о ФИФА квотама за клађење

Када почнете улазак у ФИФА клађење, једна од првих ствари које треба да научите је како да читате ФИФА квоте за клађење. Иако постоји мноштво других услова за клађење које бисте такође требали знати, почетници морају научити више о ФИФА квотама клађења прије свега.

Ако сте кладионичар почетник са добрим знањем о ФИФА квотама за клађење, ваше шансе за успех ће бити много веће. Међутим, чак и ако знате све о другим условима клађења, али не знате ништа о ФИФА квотама за клађење, нећете то учинити добро у клађењу.

Ствар је у томе што је клађење мало компликованије него што мислите. Када направите неколико својих првих опклада на ФИФА веб-сајт за клађење на еспорт, приметићете да заузврат не добијате исти проценат износа клађења. Можете добити 20 долара за клађење 100 долара на једну опкладу, а можда ћете добити 35 долара на неку другу опкладу.

Добијање различитих износа приноса на различите опкладе је један од најзбуњујућих аспеката клађења за почетнике. Међутим, управо то објашњавају ФИФА квоте за клађење. ФИФА квоте вам такође говоре о још једној важној информацији, која је објашњена у следећем одељку.

Објашњене квоте за клађење на ФИФА Еспортс

Када научите како да читате квоте за ФИФА еспортс, можете извући две најважније информације о опклади. Ове две информације укључују тачан износ поврата који ћете добити за клађење на одређени износ и шансе да се исход на који се кладите заиста деси.

Зашто су важни? То су два елемента која ће вам помоћи да одлучите да ли је клађење на одређени исход вредно ризика за вас. Рецимо да је меч за а ФИФА турнир се тренутно дешава, а ви одлучујете да ли је вредно или не кладити се да ће играч А победити у мечу.

Планирате да се кладите на 100 долара, а док гледате квоте, схватате да ћете добити око 80 долара за победу у опклади, што доноси укупан повраћај на 180 долара.

Док упоредите шансе да играч А победи у мечу са играчем Б да победи, такође схватате да су шансе за победу играча А прилично високе у поређењу са играчем Б. Уз све ове информације, одлучујете да је клађење на победу играча А у мечу вреди ризика за вас.

Врсте ФИФА квота за клађење

Сада знате да ће вам ФИФА квоте рећи колики ћете повраћај добити и шансе да се исход на који се кладите заиста деси. Међутим, не можете извући ове информације из квота клађења без учења како да читате квоте клађења.

Метода за читање клађења је мало другачија у зависности од непарног формата који се користи за представљање квота. Постоје три главна типа формата који се користе за ФИФА квоте за клађење.

Децималне квоте

Први и вероватно највећи уобичајени тип квота за клађење које се користе за ФИФА клађење су децималне квоте. Децимални формат користи број са децималом, који представља тачан умножак износа клађења који ћете добити заузврат.

Ако се кладите на 200 долара са квотом 3,3, помножите 200 са 3,3 и добићете поврат, који у овом случају износи 660 долара. Пошто заузврат добијате више него двоструко већи износ клађења, квота од 3,3 вам такође говори да није тако вероватно да ће се исход догодити.

Фрацтионал Оддс

Следећи најчешћи тип ФИФА квота за клађење су разломке. У разломцима квоте, све квоте су изражене у разломку као што је 5/2 или 3/2, где други број представља износ на који се кладите, а први број представља износ који добијате заузврат.

Са квотом 3/2, добијате повраћај од 3$ за клађење 2$, или ако се кладите на 100$, добићете 150$ заузврат. Пошто овај принос није већи од двоструког износа клађења, шансе да дође до овог исхода су веома велике.

Америцан Оддс

Постоји мала могућност да наиђете на платформе које изражавају квоте клађења у америчком формату. У овом типу формата, шансе се изражавају помоћу броја са позитивним или негативним предзнаком.

Ако се кладите на исход са квотом од -180, мораћете да се кладите на $180 да бисте освојили $100 или $90 да бисте освојили $50. С друге стране, ако се кладите на исход са квотом од +180, добићете 180 долара за клађење од 100 долара или 90 долара за клађење од 50 долара.

Где пронаћи најбоље квоте за ФИФА Еспортс

Оно што се тиче ФИФА квота за клађење је да сваки сајт има различите квоте за исти исход. Иако се на неком нивоу слажу, постоје мале разлике. На пример, ако размишљате да се кладите на 200 долара, можда ћете добити повраћај од 300 долара на једној локацији, а можда ћете добити 330 долара на некој другој платформи на исти исход.

Иако разлика није толика, нема потребе ићи на нижи принос. Неке платформе имају лоше квоте, што вам може дати поврат од чак 250 долара на исти исход.

Из тог разлога, увек треба да бирате платформе са најбољим ФИФА квотама. Да бисте пронашли најбоље ФИФА квоте, можете да погледате неколико сајтова и упоредите квоте које нуде, а затим да изаберете онај са најбољим квотама. Међутим, лакши метод је да проверите еспортранкер.цом, платформа која прегледа сајтове за клађење према неколико метрика, укључујући квоте за клађење.

Најбоље ФИФА квоте за клађење уживо

Замислите да гледате еспорт меч за ФИФА уживо и кладите се на тај меч док гледате како се меч одвија. Па, то заправо можете учинити користећи врсту клађења која се зове клађење уживо.

Како утакмица напредује, вероватноћа да ће се одређени исходи десити се мења сваког минута. Из тог разлога, квоте за клађење уживо се стално ажурирају, које се називају квоте за клађење уживо. У овом случају, они се зову квоте за клађење уживо ФИФА.

Предност пажљивог праћења ФИФА квота за клађење уживо је у томе што постоји могућност да наиђете на квоте које нуде пристојан повраћај уз веома мале ризике.

Да бисте идентификовали ове могућности, потребно је да имате значајно искуство на ФИФА еспорт сцени, тако да знате како се ФИФА мечеви играју. Међутим, чак и ако нисте толико искусни, требало би да проверите квоте за клађење уживо јер можете пронаћи прилике са ниским ризиком.

Кладите се на ФИФА са правим новцем

Ништа није узбудљивије од клађења са правим новцем. Када је ваш новац на коцки, узбуђење је на другом нивоу, а сваки други осећај је узбудљив. На срећу, можете се кладити на ФИФА еспортс утакмице користећи прави новац.

Да бисте се кладили на ФИФА са правим новцем, мораћете да пронађете платформу која нуди тржишта клађења за ФИФА еспорт. На срећу, има их доста на интернету. Једном када одаберете платформу и пријавите се, једноставно направити депозите а затим користите те депозите за клађење на ФИФА еспортс. Не заборавите да погледате квоте клађења пре него што положите опкладу.

Клађење са правим новцем на ФИФА није за свакога. Ако сами нисте искусан ФИФА играч или ако нисте добри у предвиђању исхода за ФИФА еспортс догађаји, клађење на ФИФА са правим новцем можда није за вас. Међутим, нема штете у покушају са малим количинама.

ФАКс

Које су ФИФА квоте за клађење?

ФИФА квоте за клађење су термин у клађењу који се користи за изражавање вероватноће да ће се десити исход и износ поврата који кладионици добијају за клађење на одређени износ.

Да ли је легално кладити се на ФИФА-у са правим новцем?

Углавном је потпуно легално кладити се на ФИФА правим новцем. Међутим, морате бити старији од законских година за клађење и користити лиценциране и регулисане платформе. Такође је најбоље да проверите законе своје земље пре него што се кладите на ФИФА са правим новцем.

Где могу да се кладим на ФИФА са правим новцем?

На интернету постоји много платформи које нуде тржишта клађења за ФИФА еспорт. Можете користити ове платформе да се кладите на ФИФА са правим новцем.

Да ли су квоте за клађење ФИФА уживо боље?

Ако знате како се одвијају утакмице за ФИФА-у и пратите ФИФА еспорт више од годину дана, можете пронаћи неке невероватне прилике са ФИФА квотама за клађење уживо. Дакле, да, квоте за клађење ФИФА уживо су у неким случајевима боље.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović