Све о League of Legends Betting Odds

Током протеклих неколико година, дошло је до огромног пораста људи који су почели да се кладе на еспорт игре као што је Леагуе оф Легендс. Један од главних фактора који су томе допринели било је затварање редовних спортских догађаја због Цовида 19.

Ако сте фан Леагуе оф Легендс еспорта, можда размишљате и о клађењу у Леагуе оф Легендс. Иако углавном није компликовано, једна ствар о којој морате научити више су квоте клађења у Леагуе оф Легендс, што је управо оно што ћемо овде детаљно објаснити.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о квотама за клађење за Леагуе оф Легендс

Пре него што уђете у клађење на Леагуе оф Легендс, постоји неколико услови клађења на еспорт о којима би требало да научите. Један од најважнијих термина су квоте клађења, или у нашем случају квоте клађења Леагуе оф Легендс.

Има много тога да се научи о квотама за клађење у Леагуе оф Легендс, на пример како пронаћи најбоље и које врсте постоје. квоте за клађење такође вам пружити неке драгоцене информације о опклади коју ћете направити, што је кључно ако не желите да губите све време. У клађењу у Леагуе оф Легендс можете бити заиста добро ако знате много о квотама за клађење, а не много о другим условима.

Објашњене квоте за клађење у Леагуе оф Легендс

Клађење на Леагуе оф Легендс једноставно имају шансе за одређене исходе у Леагуе оф Легендс еспорт догађајима. Квоте у клађењу преносе два најосновнија елемента клађења у еспорту, укључујући износ који ћете добити ако добијете опкладу и колико је вероватно да ће доћи до одређеног исхода.

На пример, рецимо да се велико финале за турнир Леагуе оф Легендс дешава између Т1 и Ген.Г. У овој утакмици може доћи до неколико исхода. Т1 би могао да победи у догађају, Ген.Г би могао да добије одређени број убистава, или Т1 би могао да добије прво убиство.

Кладионице користе квоте за клађење како би одредиле вероватноћу да се деси сваки од горе наведених исхода. Још једна ствар коју нам квоте за клађење говоре је износ новца који ћете добити у замену за победу у опклади.

Кладионици морају бити свесни најновијих квота пре него што дају опкладу. Знати који исход има веће шансе да се догоди је драгоцена информација и не сме се занемарити. Такође, познавање износа који ћете добити у замену за победу у опклади ће вам помоћи да одлучите да ли је клађење на одређени исход вредно ризика.

Врсте квота за ЛоЛ клађење

Можда се питате како можете прочитати квоте за клађење да бисте утврдили тачне шансе да се деси одређени исход и износ поврата који ћете добити. Ово ће зависити од врсте квота које се користе за клађење у Леагуе оф Легендс, које се називају и форматом квота. Сваки непарни формат има другачији метод за њихово читање. Ево неких од најчешћих типова квота ЛоЛ.

Фрацтионал Оддс

Разломне квоте користе разломак да представљају принос који ћете добити и шансе да се исход деси. На пример, одређени исход за меч Леагуе оф Легендс може имати разломак од 5/3, изговара се пет према три.

Прво, делимичне квоте од 5/3 вам говоре да ћете заузврат добити 5 долара ако уложите 3 долара и добијете опкладу, при чему је 2 долара ваша награда за победу у опклади. На исти начин, ако се кладите на 6 долара, добићете 10 долара заузврат, а 4 долара је ваша награда.

Друго, пошто вам квоте 5/3 доносе повраћај мањи од два пута више од износа клађења, исход са овим квотама ће имати веће шансе да се догоди. С друге стране, исход квоте 3/1 има много мање шансе да се догоди јер је награда три пута већа од износа клађења.

Децималне квоте

Можете конвертовати разломке у децималне квоте директно помоћу подударања. Шансе од 5/3 постају 1,67 за децимални формат, а 3/1 постаје 3,0. Најлакше је читати децималне квоте. Број представља тачан вишекратник који ћете добити заузврат. На пример, ако се кладите на 100 долара на исход са квотом 3,0, добићете 300 долара заузврат, а 200 је ваш добитни износ.

Америцан Оддс

Америчке квоте користе број са позитивним или негативним предзнаком. Квоте од -150 значе да ћете морати да се кладите на $150 да бисте освојили $100. С друге стране, квоте од +150 значе да ћете добити 150 долара у замену за клађење од 100 долара.

Где пронаћи најбоље квоте за Леагуе оф Легендс

Док се кладите на Леагуе оф Легендс, једна од најважнијих ствари којих треба да будете свесни су квоте клађења. Такође, квоте за клађење су један од главних фактора које треба да узмете у обзир приликом одлучивања о кладионици за еспорт на мрежи. Желите да изаберете кладионице које имају најбоље квоте за клађење.

Можда се питате које су добре квоте за клађење. Пошто квоте за клађење одређују износ који ћете добити у замену за победу у опклади, најбоље квоте за клађење су оне које вам пружају највећи износ поврата за опкладе које добијете.

Да бисте пронашли најбоље квоте за Леагуе оф Легендс, можете погледати које су квоте доступне за одређено тржиште клађења у неколико онлајн кладионица. То је зато што скоро све кладионице имају мало другачије квоте. Неке кладионице имају квоте са неразумно малим приносима, чак и на ризичне опкладе. Требало би да филтрирате ове врсте платформи и изаберете оне које дају квоте са великим повраћајем.

Ово може изгледати као дуготрајан и досадан задатак. Међутим, не морате да бринете. Постоји лакши начин да пронађете најбоље квоте за Леагуе оф Легендс. Можете проверити ЕспортРанкер за прегледе сајтова за клађење, где се неки од најбољих сајтова за клађење процењују на основу неколико стандарда, укључујући квалитет квота за клађење.

Најбоље квоте за ЛоЛ клађење уживо

Код конвенционалног клађења, кладите се на исход меча пре него што је меч и почео. Међутим, постоји још једна врста клађења која вам омогућава да стављате опкладе на меч док се одиграва, што се зове клађење на еспорт уживо.

Пошто се ситуација на утакмици Леагуе оф Легендс може променити како напредује, вероватноћа да ће се десити одређени исходи такође се мењају. Из тог разлога, кладионице стално ажурирају своје квоте за клађење уживо, где се ове квоте називају квоте за клађење уживо.

Постоји неколико предности коришћења квота за клађење уживо у односу на редовне квоте. Прво, квоте за клађење уживо су много тачније о томе какав ће се исход вероватно десити јер се ажурирају у складу са ситуацијом на утакмици. Друго, можете пажљиво пратити догађај помоћу клађења уживо и креирати бољу стратегију клађења како бисте побољшали своје шансе за успех.

Још једна предност коришћења квота за клађење уживо је што се понекад појављују сулуде прилике за клађење. Ове прилике вам или дају супер велике шансе да добијете опкладу или да добијете невероватно високе приносе.

Кладите се на Леагуе оф Легендс са правим новцем

Мало људи зна за то, али можете се кладити на Леагуе оф Легендс са правим новцем. Све што треба да урадите је да пронађете кладионицу која нуди тржишта клађења за Леагуе оф Легендс еспортс. Процес за ЛоЛ клађење са правим новцем је прилично једноставан након што одаберете кладионицу.

Да бисте се кладили на Леагуе оф Легендс са правим новцем, идите на главну страницу кладионице по вашем избору, а затим се региструјте на платформи.

Након тога, изаберите опцију депозита од доступних и направите депозите у вредности од износа на који желите да се кладите. Сада можете погледати неколико Леагуе оф Легендс догађаја и тржишта клађења и кладити се на резултате у којима се осећате добро.

Ако сте у недоумици да почнете да улазите у Леагуе оф Легендс клађење са правим новцем, одлука је врло једноставна. Све што треба да урадите је да се запитате „да ли сте добар играч Леагуе оф Легендс и да ли знате много о Леагуе оф Легендс еспорту?“ Ако је одговор да, свакако би требало да га испробате.

ФАКс

Да ли је клађење у Леагуе оф Легендс легално?

Углавном, то је савршено легално. Међутим, морате бити старији од законских година потребних за коцкање и морате се коцкати само на регистрованим и лиценцираним платформама. Неке земље су забраниле коцкање, па би требало да проверите и законе своје земље.

Где могу да пронађем најбоље квоте за ЛоЛ клађење?

Не постоји ниједан сајт са најбољим квотама за Леагуе оф Легендс. Мораћете да упоредите квоте које се нуде на неколико сајтова за клађење, а затим да изаберете ону која вам даје највећи принос.

Које врсте ЛоЛ квота за клађење постоје?

Постоје три врсте квота за клађење за Леагуе оф Легендс, укључујући разломке, децималне квоте и америчке квоте. Ови типови се такође називају непарни формати.

Где се кладити на Леагуе оф Легендс са правим новцем?

Можете се кладити на Леагуе оф Легендс са правим новцем у онлајн кладионицама које имају кладионице за еспорт. Скоро сви сајтови за клађење на еспорт нуде тржишта клађења за догађаје Леагуе оф Легендс.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

ЛАН или онлајн: Маке-ор-бреак за кладионичаре у еСпорту
2022-12-29

ЛАН или онлајн: Маке-ор-бреак за кладионичаре у еСпорту

Глобална пандемија је изазвала бум у клађењу на еСпорт. Такође је зауставио ЛАН турнире, али је довео до пораста онлајн турнира. Међутим, ЛАН турнири уживо се враћају са ублажавањем карантина и програмима имунизације који се показују ефикасним.