Водичи

March 23, 2023

Клађење на Раинбов 6: Ултимативни водич

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Евентуални успех Раинбов Сик Сиеге-а у еспорту изгледао је неизбежан. Као пуцач из првог лица, сигурно је привући највештије играче из целог света. Р6С, како га људи зову, има више тактички приступ ФПС жанру од других пуцачина из првог лица.

Клађење на Раинбов 6: Ултимативни водич

Иако се игре као што је Цалл оф Дути у великој мери фокусирају на насилни играње трчање и пуцање, Р6С је био јединствена звер. Тактика, стратешки потези и добро координиран тимски рад били су од суштинског значаја за победу. У већини случајева, одмах бисте изгубили сваку рунду ако бисте безумно уронили у околину.

Због невиђеног аспекта овог поља за игру, конкуренција је велика, а са њом долази и могућност освајања знатних новчаних добитака.

Шта је Раинбов Сик?

Том Цланци'с Раинбов Сик је а серија видео игара објавио Убисофт, а Раинбов Сик је прва рата. Од свог дебија 2015. године, Раинбов Сик Сиеге је била игра избора за еспорт такмичења, а опкладе на Раинбов Сик: Сиеге су експлодирале у популарности. Петочлани тимови се такмиче један против другог у мечевима Нападач против Одбрамбеног играча, при чему стратешки тимски рад игра кључну улогу у исходу. Играчи пролазе кроз неколико области док учествују у борби, а на сваком нивоу могу да сруше одређене структуре како би повећали своје тактичке опције. То је пуцачина из првог лица са фокусом на стратегију.

Раинбов Сик Сиеге има широк избор начина игре, од којих сваки има свој посебан стил игре:

  • У Талац у такмичарском режиму, циљ нападача је да ослободе таоца, док је циљ бранилаца да их зауставе. Да бисте добили рунду као одбрану, морате или убити све нападаче или чувати таоца на сигурном током игре. Нападачи морају бити опрезни да спасу заробљеника а да га не угрозе, или ризикују да изгубе сценарио.
  • У Бомба Режим игре, играчи морају да траже и деактивирају један од два скривена експлозива. Ако одбрамбени играчи могу да збришу нападаче и униште дефузер, они ће победити у рунди. Ако дефанзивци успешно елиминишу нападаче након што је дефузер инсталиран, али не могу да га уклоне на време, дефанзивци ће претрпети пораз.
  • У Сецуре Ареа У режиму, браниоци чувају комору у којој се налази посуда за биолошку опасност, док нападачи покушавају да је заштите. Оба играча морају бити елиминисана да би се игра завршила, или тим у нападу мора да обезбеди контејнер за биолошку опасност док се дефанзивци не могу открити.

Опције клађења Раинбов Сик на еСпорт

Ова тржишта клађења Раинбов Сик Сиеге често гомилају највеће фондове на најбољим Раинбов Сик сајтовима за клађење, јер на то већина кладионичара фокусира свој новац.

Финалиста/победник турнира

Опкладе на победник меча, у којима бирате победника једне игре или победника серије без даљих ограничења, су најосновнија врста еспорт клађења. Кладионици треба да очекују широк спектар непредвидљивости и изгледа на овим тржиштима. Иако је учинак утврђених предности обично предвидљив, неки аутсајдери увек имају шансу да победе.

Мап Виннер

Једно од тржишта "потпуних победника", ова опклада се заснива на томе ко ће бити на првом месту на датој мапи на турниру. Кладионици треба да избегавају да бирају тренутног лидера на турнирској табели као могућег победника мапе. Није неуобичајено да меч на мапи зависи од учинка једног или два играча у одређеном тиму.

Тачан резултат

Ово је скоро исто као и претходни одељак, осим што предвиђање резултата за Раинбов Сик опкладе мора бити што прецизније. То је коцкање са високим улозима које укључује опсежно проучавање свих тимова и игара, али потенцијална исплата је знатна ако победите. Овај тип опкладе захтева најбоља стратегија клађења Раинбов Сик да предвиди правилно.

Над Под

Кладилац предвиђа да ће кумулативни поени постигнути на Р6 еспорт турниру или дужини серије пасти у одређеном опсегу. Коцкар ће изгубити улог ако пређе постављене бројеве. Највећи могући резултат носи највећи могући ризик и, у ретким случајевима, највећи могући новац који Раинбов Сик клађење може дати.

Мост Киллс

Задатак кладионичара је да предвиди ко ће остварити највише убистава у мечу или турниру. То је најчешћи тип клађења Раинбов Сик јер је тако једноставан: многи тимови своје најбоље играче означавају као „специјалне девастаторе“ на еспорт сцени и опремају их најсмртоноснијим нападима у игри.

Специјалне опкладе

Различите кладионице могу да обезбеде и разне друге специјалне опкладе. Једна таква опклада укључује предвиђање да ли ће тим успешно применити дефузер, да ли ће талац бити повређен или не, и тако даље.

Најбољи Раинбов Сик турнири за клађење

Ако тражите професионални Раинбов Сик Сиеге турнири, Убисофт, издавач игре, угошћује три од њих, и сви су међусобно повезани - Сик Инвитатионал, Сик Мајор и Про Леагуе. 

Еспорт сцена конвенција о играма као што је Гамерс8 често садржи Р6 Сиеге. На крају, али не и најмање важно, чланови заједнице могу се радовати неколицини годишњих такмичења у еспорту чији су домаћини програмери игара и финансирани од стране спонзора индустрије. Неки од њих постају робусни фиксни годишњаци, док је већина само једнократна.

Сик Инвитатионал

Сик Инвитатионал је Убисофтов примарни Раинбов Сик Сиеге еспорт турнир. Сваке године, 20 најбољих тимова се такмиче на међународним еспорт догађајима. Ови тимови су шампиони регионалних мечева и неприкосновени лидери у еспорту. Главна награда у Раинбов Сик Сиеге Инвитатионал је 1.000.000 долара, а укупан наградни фонд је 3.000.000 долара. Десетине презентера и стримера, уз подршку огромног аналитичког особља, пренели су представе међународној публици.

Борба је брутална, забава узбудљива, а исходи опклада неочекивани. Срећни кладионици могу да добију суме које мењају живот упркос ниским квотама када млађи тимови неочекивано надигравају директног шампиона, а опскурни играчи постају звезде за један дан.

Шест мајора

Раинбов Сик: Сиеге'с Сик Мајор турнири су мало мањи, али реномирани догађај који се одржава два пута годишње, у мају и новембру, и носи назив града домаћина, као што је Сик Мајор Парис. Убисофт је такође домаћин, а његових 16 тимова подељено је у четири групе: осам регионалних шампиона Про лиге, шест тимова који су напредовали кроз главне и мање квалификације, шампион са прошлогодишњег турнира и фаворит домаћина. Играчи на највишим нивоима и даље се привлаче у наградни фонд турнира од 500.000 долара.

Светска лига и ригорозна рунда квалификација отварају велики простор за клађење. Није лако предвидети сваки исход у Раинбов Сик Сиеге мечу, као на пример да ли су регионални шампиони вредни једни других или да ли ће избор издавача проћи у полуфинале или не. Да би ово искористиле, кладионице пружају широк избор релативно тачних алтернатива, од којих свака има много веће шансе и опасности.

Про Леагуе

Ако тражите следеће велико име у еспорту, не идите даље од Про лиге. Два пута годишње, пре сваког сета Сик Мајорса, је сезона Про лиге. У оквиру Про лиге постоје четири различита регионална првенства: Европа, Латинска Америка, Северна Америка и Азија и Пацифик. Победници пролазе у финалну рунду и бирају се да се такмиче на главном првенству. Са серијама утакмица у Про лиги које обично трају неколико месеци, играч има довољно времена да победи и анализира омиљене екипе.

Клађење у Про лиги је и најизазовније и најједноставније у индустрији. То је састајалиште за неколико искусних тимова са опсежном листом победа и мноштво тимова у успону са неколико, ако их уопште има, таквих достигнућа уз њихова имена. Коначна победа је обично извесна, али се чуда дешавају. Међутим, аутсајдерски клубови могу да освоје велике кладионице у разним утакмицама и сезонама.

Раинбов Сик савети за клађење

Скоро сте спремни да почнете са Раинбов Сик Сиеге клађењем сада када разумете различита тржишта и доступне формате квота. Повећајте своје шансе да добијете опкладе у Раинбов Сик Сиеге пратећи савете које смо дали у наставку.

1. Идентификујте могућности да подржите фаворита или аутсајдера

Ако знате која је страна фаворит, а која аутсајдер у сваком Р6 еспорт сусрету, помоћи ће вам да направите своје опкладе. У Р6 клађењу, пречесто подржавање очигледних фаворита може угрозити ваше шансе за победу.

2. Знајте правила игре

Познавање детаља Раинбов Сик Сиеге-а, од оператера (употребљивих ликова) и њихових вештина до стандардних метода и игре, кључно је за добијање опклада. Играчи морају савладати јединствене офанзивне, дефанзивне и способности подршке свог преферираног оператера. Познавање кључних играча и начина на који они комуницирају са вашим омиљеним тимовима ће вам дати предност и омогућити вам да истражите нијансиранија тржишта клађења.

3. Укључите се у већу Р6 заједницу и урадите свој домаћи задатак

Многи људи играју Раинбов Сик Сиеге, и сви воле да разговарају једни са другима и деле своје мисли. Већина професионалних Р6 играча, посебно на Твиттер-у и Твитцх-у, може се наћи на друштвеним медијима. Учење о Р6 можете учинити забавнијим тако што ћете развити снажну везу са тимовима за које желите да подржите гледањем њихових преноса уживо и праћењем њихових друштвених медија. Оператери и укупан стил игре играча које гледате уживо могу вам рећи много о игри и тиму за који навијате.

Последње мисли

Турнири и други догађаји за Раинбов Сик Сиеге се често дешавају током целе године. Огроман коцкарски пејзаж чека вас у Раинбов Сик. Погледајте неке од еСпортс кладионица проценили смо на еСпортРанкер-у и почните да се кладите ако вас сврби да уђете у акцију.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости