Водич за почетнике за Фортните еСпортс клађење

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Добродошли у адреналинско царство Фортните еСпортс клађења! Без обзира да ли сте ентузијаста игара или искусан кладионичар, овај водич за почетнике је ваш пасош за разумевање детаља и недостатака клађења на Фортните такмичењима. Од дешифровања статистике играча до стратешких савета за клађење, покривамо вас. Спремни да побољшате своје искуство играња? Одлучите се и истражите наше препоручене казино опције на топ листи на еСпортсРанкер-у – где вас чека узбуђење Фортните клађења!

Водич за почетнике за Фортните еСпортс клађење

Као Битлси и Бијонсе, Фортните је постао међународна опсесија. Игра се одвија на Земљи, где је скоро цело човечанство збрисано бизарним временским феноменом, а 100 играча се такмичи једни против других (било појединачно или у тимовима) на једној мапи. Циљ је елиминисати све остале играче из игре.

Спортске кладионице за Фортните тренутно нису толико уобичајене као за велике играче као што су ЦС: ГО, Дота 2 и Леагуе оф Легендс. Многи играчи су опрезни да ускачу у игру Баттле Роиале због уобичајене перцепције да терен за игру није изједначен. На пример, стварање и испуштање оружја су веома насумични. Као резултат тога, одређени играчи ће имати инхерентну предност у односу на друге ако слете на локацију богату корисним оружјем и опремом.

Још једна ствар је да, у краљевској битки, чак и најбољи играчи могу бити снајперисани са целог бојног поља без шансе да преживе. Ово може учинити неке анализе професионалних играча бескорисним, јер чак и најбољи од њих могу бити затечени несрећом.

Фортните механика и игра

Фортните-ова механика се значајно разликује од других Баттле Роиале игара као што је ПУБГ.

  • Сто људи се укрцава у аутобус и креће на острво — „мапу“ игре
  • Циљ игре је набавити залихе, оружје и муницију искакањем из аутобуса и слетањем на одабрану локацију.
  • Играчи се такмиче једни против других на мапи да би дошли на прво место. Играчи имају опцију да иду сами или да формирају тимове.
  • Једна од најизразитијих карактеристика Фортните-а је могућност да играчи изграде своје јединствене конструкције користећи материјале у игри. Употреба структура може бити агресивна или одбрамбена. Вјешт градитељ може промијенити равнотежу у свакој борби.
  • Можете покупити 25 штитова из малих плавих боца разасутих по мапи и 50 из већих.
  • Подручје за игру се повремено (сваких неколико минута) смањује појавом која се зове Олујно око. Ово приморава играче да се крећу и учествују у акцији уместо да се стално крију.
  • На крају крајева, победник је онај ко још стоји.

Епиц Гамес седмични распоред ажурирања осигурава да се мета Фортните увек мења. Кад год се игри дода ново оружје, оптимална конструкција и победничке технике се мењају да би му се супротставиле. Нова ажурирања садржаја пружају дубину напретка игре дајући играчима и фановима приступ различитим стратегијама за постизање победе.

Играчи могу да бирају између широког спектра режима игре у Фортните-у, укључујући:

  • У Солос режиму, корисник се такмичи против до 99 других појединаца. Победник је последњи који стоји.
  • Два играча могу да раде заједно у "дуо" мечу. Педесет тимова од по два играча је могуће у дуо игри, али није обавезно. Међутим, појединци у пару такође имају могућност да функционишу сами.
  • У типу игре Скуадс, играчи могу формирати тимове од највише четири члана. Не може бити више од двадесет пет група од четири особе. За разлику од сола, ако су три ваша саиграча нокаутирана, четврти их и даље може васкрснути.
  • У режиму Теам Румбле, два тима од 20 играча се боре један против другог. Тим побеђује ако први постигне 125 убистава у мечу.
Fortnite

Фортните врсте клађења

Важан корак у разумевању како се кладити на Фортните је да научите које су опкладе доступне. Фортните-ове квоте за клађење су упоредиви са НФЛ-ом и други спортови. Груби преглед шанси за догађај Баттле Роиале може изгледати овако:

Опклада

Користећи ову опкладу, можете да се кладите на то за кога верујете да ће победити на такмичењу Баттле Роиале. Ово је коцкање са високим улозима, пошто су узнемирења често у играма Баттле Роиале, а индивидуални таленат често није довољан за победу у групи од 100. Чак и најталентованији играч може имати несрећу да буде погођен, а да не зна ко је пуцао него. Доле је наведен пример квота за Фортните новчану линију.

Сви учесници ће имати своје сопствене јединствене квоте. Погледајте пример у наставку:

  • Тфуе +1350
  • Ниња +1600
  • МрСаваге +1600
  • Дубс +1700
  • Монграал +1800

Пошто су Тфуеове квоте најниже, он је изразити фаворит у овом мечу. Сви остали испод тога су аутсајдери. Шансе се могу променити како се такмичење приближава ако кладионице утврде да је други играч у игри.

Због јединствене природе дуа као опције клађења, квоте за такве опкладе ће бити ниже од оних за соло. Не морате да добијате опкладе против 99 других тимова ако ваша опклада игра само против 49.

Иако су Стомпијеви изгледи +1600 када се користе соло, они се побољшавају на +800 када су упарени са Тсцхинкеном.

Футурес/Оутригхт Бет

Ова опклада има за циљ да одреди ко ће изаћи као победник из такмичења у целини. Коначне опкладе су једнако ризичне као и Монеилине опкладе, ако не и више. Тројица најбољих играча у првенству такође могу бити прокоцкани.

Проп Бетс

Ове опкладе се фокусирају на предвиђање исхода неких мањих догађаја без победника који ће се одиграти током меча. Уобичајене опкладе на реквизите укључују ко ће добити прво убиство, највише убистава, трајање меча или ко ће завршити у Топ 3. Клађење на опкладе на прописе захтева чврста Фортните стратегија клађења.

Нема толико прилика за такмичење у Фортните такмичењима као што је раније било. Прво светско првенство у Фортнитеу одржано је 2019 и доспео на насловне стране нудећи рекордних 30 милиона долара награде. Од тада није било сличног наступа, а навијачи губе веру да ће се враћати сваке нове године. То, међутим, не значи да Епиц Гамес не подржава раст еспорта у другим областима.

Од сада, Фортните Цхампионсхип Сериес је најзначајнија еспорт лига у Фортните универзуму. Ово је највеће и најважније такмичење у свету конкурентног Фортните играња, које приказује вештине хиљада играча широм света. Годишњи шампионски турнир вредан милион долара одржава се у отвореној лиги, и свако може да покуша да се квалификује такмичећи се у низу догађаја који претходе томе.

Међутим, можете ставити опкладе на Фортните на неколико других начина.

Планери турнира се побољшавају на покрећући једнократна такмичења са великим новчаним наградама и широко распрострањено излагање сваке године. Клађење на еспорт је природан део ове покривености. У лето 2022. године, на пример, Ријад је био домаћин такмичења Гамерс8 са наградним фондом од 2 милиона долара. О овом једнократном турниру прича се еспорт заједница, и то је само један пример многих импровизованих Фортните такмичења која се могу догодити.

Добра је идеја да пратите еспорт канале на друштвеним медијима или пратите званичну Фортните веб страницу да видите када је следећи велики турнир. Алтернативно, можете често посећивати ЕспортсБетс.цом, где нудимо свеобухватне препоруке о најбољим и највећим Фортните такмичењима, објашњавајући како да максимизирате своје опкладе.

Фортните савети за клађење

Ако желите да се кладите на Фортните и не знате како да почнете, овај одељак ће вам бити од помоћи.

1. Имајте појма о Фортнитеу

Пре него што ставите било какве опкладе на Фортните сајтове за клађење, морате се упознати са игром. Чак и ако сте вешти у самој игри, познавање необичних карактеристика игре ће вам дати предност у клађењу.

Морате бити добро упућени у основе игре, садашњу мета, разноврсност стилова играња и детаљне детаље квантитативних, мерљивих елемената игре. Мораћете да се ослоните само на случајност ако немате ове информације. Ово је масовно не-не када учествујете у клађењу на еспорт на мрежи.

2. Гледајте шта раде професионалци

Једном када савладате правила игре, мораћете да проведете бескрајне сате посматрајући како професионалци раде. И не предлажемо вам само да гледате повремене утакмице.

Да бисте победили на Фортните сајтовима за клађење, морате држати корак са главним тимовима. Проучите њихове најновије мечеве, њихове припреме за турнир, различите стилове игре које су приказали и све остало чега се можете сетити. Ако можете да предвидите како ће одређени играч ући у меч, можете да положите опкладу са великом исплатом на једном од најбољих Фортните сајтова за клађење са правим новцем.

3. Направите Фортните стратегију клађења

Коначно, морате се одлучити на здраву стратегију за своје онлине опкладе. Ваша достигнућа ће бити катапултирана на нове висине као резултат овога. Иако би награде могле бити велике, развој стратегије клађења од нуле је напоран и дуготрајан. Срећом, основе су вам изложене у овом стручном водичу, омогућавајући вам да развијете свој план за постизање ваших циљева.

Избор најбоље кладионице

Ово можете узети здраво за готово. Стандарди њихове изабране кладионице ограничавају нечије подвиге. Ако тек почињете, погледајте много около да бисте открили кладионицу која испуњава све ваше захтеве.

Када размотрите све своје изборе, изаберите онај који одговара вашим потребама — фантастични бонуси, корисна корисничка подршка, могућност да користите свој омиљени начин плаћања, и, што је најважније, широк спектар тржишта еспорта на која се можете кладити. Не ограничавајте своје опције клађења само на Фортните. Требало би и ти испробајте друге игре и опције клађења, јер никад не знате шта би могло постати ваш нови фаворит.

Последње мисли

Мало је вероватно да ће клађење на Фортните ускоро нестати, пошто игра остаје најпопуларнија титула краљевске битке упркос јакој конкуренцији и АЛ-а и ПУБГ-а. У ствари, најбоље је што се ово догодило. Овај нови жанр може имати велике користи од ињекције здраве конкуренције. Ово укључује и професионалну сцену и индустрију клађења.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
8 најбољих савета за клађење у еспорту за боље квоте

8 најбољих савета за клађење у еспорту за боље квоте

Добродошли у узбудљив свет клађења на еспорт! Ако сте почетник, овај свеобухватни водич је скројен за вас. Препун је практичних савета и увида који ће вам помоћи да донесете информисане одлуке и побољшате своје шансе у клађењу на еспорт. Пре него што заронимо, ево позива на акцију: Посетите еСпортРанкер да бисте истражили њихову топ листу препоручених еспорт казина. Ова платформа је фантастична полазна тачка за примену знања које ћете стећи овде.

Еспортс против спортског клађења: Свеобухватно поређење

Еспортс против спортског клађења: Свеобухватно поређење

Добродошли у узбудљиво царство клађења, где се страст за спортом и еспортом сусрећу са узбуђењем ишчекивања и стратегије. Ако сте почетник који улази у овај живахни свет, чека вас просветљујуће путовање. Овај водич је направљен да вам помогне да разумете нијансе између клађења на еспорт и традиционалног спортског клађења. Док истражујете овај водич, не заборавите да посетите ЕспортсРанкер за импресивно искуство и најбоље савете у индустрији. Њихови сајтови на врху листе су одлична полазна тачка за вас да зароните у акцију.

Еспортско клађење против игара у казину на мрежи: јасно поређење

Еспортско клађење против игара у казину на мрежи: јасно поређење

Реалност савременог интернет коцкања је да оно представља бескрајне могућности. Играчи могу да се кладе на спортске и казино игре са приличном лакоћом. Такође, ентузијасти коцкања ће увек имати више него довољно на својим рукама. 

Које су најбоље еСпорт наслове на које треба да се кладите?

Које су најбоље еСпорт наслове на које треба да се кладите?

Свет еспорта се свакодневно шири како све више људи гледа и учествује у игрицама. Међутим, због експанзије еспорт догађаја, још један посао се прилагодио да иде у корак са најновијим трендовима. Еспортско клађење је управо доступно у оквиру кладионичарства, тако да страствени играчи, играчи и кладионици могу можда да зараде новац на својим омиљеним догађајима. Ако сте заинтересовани да се окушате у клађењу на еспорт, у наставку је листа најбољих еСпортова који су сада најпопуларнији у овом сектору.

Које су најпопуларније еспорт наслове за клађење у Азији?

Које су најпопуларније еспорт наслове за клађење у Азији?

Добродошли у узбудљив свет еспорта у Азији, динамичан и узбудљив универзум где се узбуђење видео игара сусреће са стратешким доменом клађења. Ако сте страствени за игре и жељни да истражите могућности клађења, дошли сте на савршено место. Еспортс није само облик забаве; то је еволуирајући пејзаж који нуди јединствен спој ангажовања и могућности и за искусне кладиоце и за новајлије. Док закорачите у овај живахни свет, размислите о посети казина на листи најбољих на ЕспортсРанкер-у да бисте започели своје путовање. Припремите се да уђете у најбоље еспорт наслове који очаравају кладиоце широм Азије у 2024!

Најбољи савети за клађење на еСпорт за ЦС:ГО

Најбољи савети за клађење на еСпорт за ЦС:ГО

Да ли сте спремни да зароните у узбудљив свет ЦС:ГО клађења? То је путовање које обећава и узбуђења и изазове, савршено за све који желе да додају додатни слој узбуђења свом еСпорт искуству. Без обзира да ли сте искусан играч или сте нови у области еСпорта, овај чланак је ваш свеобухватан водич за информисање о клађењу на ЦС:ГО мечеве. Да бисте започели са правом ногом, топло препоручујем да посетите најбоље оцењени сајт компаније ЕспортсРанкер. Ово ће вам дати чврсту основу и ажуриране информације да започнете свој пут клађења.

Предности и мане коришћења криптовалута за клађење на еспорт

Предности и мане коришћења криптовалута за клађење на еспорт

Криптовалуте су већ неко време на уснама многих људи. Што више људи учи о овим дигиталним валутама, то су више одушевљени да их користе за пословне и личне послове. Међутим, као и код сваке друге добре ствари, клађење на криптовалуте имају своју мрачну страну, посебно када их користите за клађење на еСпорт. 

Свеобухватан водич за клађење на Валорант еСпортс такмичења

Свеобухватан водич за клађење на Валорант еСпортс такмичења

Најновији наслов из Риот Гамеса, Валорант, доживљава много акције у такмичарском кругу игара. Љубитељи клађења ће вероватно приметити пораст тржишта еспорта у својој омиљеној кладионици, а Валорант је вероватно једна од доступних игара.

Шта су врхунски бонуси за клађење у еспорту?

Шта су врхунски бонуси за клађење у еспорту?

Индустрија еспорта стално расте из снаге у снагу. Са свим показатељима који указују на позитивну будућност, ова индустрија је привукла огромну пажњу са разних страна, међу којима је кључна индустрија онлајн клађења.

Шта су еСпорт тренери и чиме се баве?

Шта су еСпорт тренери и чиме се баве?

Ако сте заинтересовани за еспорт, можда сте приметили објаву за тренера на универзитету или мањој, основној организацији. Можда се питате: „Шта су еспорт тренери или еспорт цоацхинг, и зашто су толико важни за индустрију игара?“

Шта су онлајн еспорт сајтови и зашто би требало да их посетите?

Шта су онлајн еспорт сајтови и зашто би требало да их посетите?

Добродошли у динамично царство клађења на еспорт, где се узбуђење такмичарског играња спаја са узбуђењем стратешких опклада. Као почетник који се креће овим узбудљивим пејзажом, на ивици сте да откључате свет могућности. Еспортско клађење, посебно преко онлајн казина, добило је значајан замах, нудећи јединствен и привлачан начин да се уроните у виртуелне арене својих омиљених игара.

Шта је Оверватцх клађење: Згодан водич за почетнике

Шта је Оверватцх клађење: Згодан водич за почетнике

Клађење на еспорт на мрежи има доста изазова. Можда ће бити тешко дефинисати Оверватцх клађење, због бројних оператера и свих који морају да схвате окидачке тачке у различитим режимима и могућностима игре.