Најбољи Battlefield сајтови за клађење 2024

Овај водич за клађење на Баттлефиелд еСпортс открива сву динамику у вези са клађењем на овај блок. Сазнајте о позадини видео игрице, различитим играма у серији, игрици, месту Баттлефиелд-а на сцени еСпорта, тржиштима клађења и квотама, еСпорт турнирима на које се можете кладити, најбољим Баттлефиелд еСпорт тимовима и тако даље.

Према статистикама, индустрија еСпорта вреди невероватних 1,08 милијарди америчких долара у 2021. и очекује се да ће достићи 1,62 милијарде америчких долара до 2024. Конкурентност у индустрији еСпорта подстакла је клађење на еСпорт, посебно након избијања пандемије. Пошто је већина догађаја уживо отказана, кладионице су истраживале еСпортове како би понудиле играчима нешто на шта се могу кладити.

Најбољи Battlefield сајтови за клађење 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

О серији Баттлефиелд

Данас је клађење на еСпорт међу најбрже растућим тржиштима на сцени онлајн коцкања. Статистике показују да је у 2020. укупна вредност опклада у еСпорту била више од 12,9 милијарди америчких долара.

Један од еСпортова на који се данас може кладити је Баттлефиелд. Иако није толико истакнута као друге еСпортс игре, нова серија, Баттлефиелд 2042, је следећа велика ствар. Циљ му је да исправи све недостатке који су дошли са његова два претходника, Баттлефиелд 4 и Баттлефиелд 5.

Бојно поље је а пуцачина у првом лицу (ФПС) видео игра који се може похвалити неколико појединачних игара и пакета за проширење. Главне игре су Баттлефиелд 1942 (2002), Баттлефиелд Вијетнам (2004), Баттлефиелд 2 (2005), Баттлефиелд 2142 (2006), Баттлефиелд 3 (2011), Баттлефиелд 4 (2013), Баттлефиелд 1 (2016), Баттлефиелд В (2018 ), и најновији део, Баттлефиелд 2042 (2021).

Баттлефиелд 4

Баттлефиелд ИВ је најдоминантнији део. То је једина игра у серији која је добро представила франшизу на еСпорт сцени. Радња се одвија шест година након фиктивног рата 2020. Баттлефиелд 4 је објављен 2013. године и хваљен је због одличне графике, игре и режима за више играча.

Иако је и даље најбоља еСпортс игра у серији, режим за једног играча и кварови у режиму за више играча учинили су да је добила мало критика.

Баттлефиелд В

Баттлефиелд В је био наставак Баттлефиелда 4, али нажалост, остао је промашај. Није испунио очекивања због маркетиншких недостатака. Такође, фокус је на кампањи за једног играча уместо на кампању краљевске битке која је синоним за еСпортове који су убили потенцијал игре. Али постоји неколико ствари које се играчима свиђају у вези са Баттлефиелд 5.

Дошао је са неколико додатака, на пример, новим режимима за више играча, укључујући „континуирани“ режим кампање „Фиресторм“ и „Гранд Оператионс“. У Баттлефиелд В, постоји побољшани реализам захваљујући игрици Фростбите 3, а режим борбене краљевске борбе је закривљен око стубова разарања франшизе, возила и, што је још важније, тимске игре.

Баттлефиелд 2042

19. новембра 2021. године изашао је дуго очекивани Баттлефиелд 2042. Поседује седам потпуно нових мапа и интригантан режим Портал. Једна ствар која чини овај део необичним је то што је то игра само у режиму за више играча, што значи да је фокусирана на еСпортове.

Иако при покретању нема рангираних или еСпорт модова, игра барем има алате за креаторе који омогућавају играчима да прилагоде режиме игре. Режими рангирања и еСпортови тренутно нису доступни да би омогућили играчима да науче динамику игре, која је мало сложена. Ове функције ће бити додате касније када се играчи упознају са игром. Баттлефиелд 2042 још увек није стигао на еСпорт сцену, али ће бити хит када то буде. Радња се одвија у блиској будућности и садржи футуристичко оружје.

Клађење на Баттлефиелд

Иако клађење на Баттлефиелд није толико популарно као друге еСпорт игре, сигурно ће добити вучу. За почетак, потпуно је легално кладити се на Баттлефиелд све док су кладионици навршени законски узраст за коцкање. Клађење на ову видео игрицу се ни на који начин не разликује од клађења на друге ФПС игре, причамо о ЦС: ГО, Валоранту, Раинбов Сик Сиегеу и осталима.

Како се регистровати на Баттлефиелд сајтовима за клађење

Да би се кладили на Баттлефиелд, играчи прво морају да пронађу сајт за клађење са Баттлефиелд маркетима. Затим би требало да кликну на опцију пријаве и заврше процес регистрације тако што ће потврдити своју е-пошту. У случају да сајтови за клађење без верификације, иначе познати као сајтови за клађење Трустли, могу да уђу у игру без муке са регистрацијом или верификацијом само уплатом новца кладионичару.

Клађење на Баттлефиелд за прави новац

Док неки сајтови за клађење на еСпорт нуде бесплатно клађење новца, већина су сајтови за клађење на прави новац, тако да играчи морају имати прави новац да би ушли у акцију. Предност Баттлефиелд сајтова за клађење са правим новцем је у томе што играчи добијају прави новац када њихове опкладе прођу. На кладионицама за прави новац, ентузијасти клађења у еСпортовима могу да играју користећи фиат новац или криптовалуте као што су биткоин и етеријум.

Колико је популарно Баттлефиелд?

Баттлефиелд је међу најпопуларнијим ЕА насловима у заједници за онлајн игре. Међутим, на еСпорт сцени то није толико популарно. Овај сегмент истражује популарност Баттлефиелда и разлоге зашто постоје тврдње да он умире.

Бојно поље у бројевима

У септембру 2021, Гамерант је пријавио пораст популарности Баттлефиелд 5 на Стеам-у. Видео-игра је погодила невероватних 76.456 истовремених играча последње недеље августа 2021, што је рекорд свих времена од објављивања. Ово је била прилично добра вест за програмере игре пошто је популарност игре раније опала.

Од 1. септембра, БФ је био на броју 9 на листи играча који се највише такмиче, испод њих као што су Роцкет Леагуе, Деад Би Даилигхт и Раинбов Сик Сиеге. Упркос великим недостацима игре, Баттлефиелд 5 је и даље популарна игра.

Стеам Цхартс је такође известио да је у мају 2021. игра достигла врхунац од 3.408 истовремених играча. Популарност игре је додатно порасла у јуну, са највећим бројем од 11.714, док је у септембру највећи број играча порастао на 12.284.

Нажалост, за Баттлефиелд 2042 ствари не изгледају тако ружичасте. Иако је то најновија верзија, око игре нема много еСпорта. Иако ЕА и ДИЦЕ инсистирају да игра напредује много боље од Баттлефиелд-а 5 у истом тренутку, још увек има доста терена за покривање. Можда ће игра почети да буде у тренду када се додају недостајући режими еСпорта и тимови почну да креирају Баттлефиелд 2042 спискове.

Зашто је Баттлефиелд популаран?

Све речено и урађено, серијал Баттлефиелд остаје један од најпопуларнијих ААА ФПС наслова. Постоји неколико разлога који објашњавају зашто.

Баттлефиелд заједница игара

Прво, игра је овде већ дуже време и може се похвалити широком заједницом на друштвеним платформама као што је Реддит. Прва игра, Баттлефиелд 1942, објављена је 2002. године и од тада је ажурирана са још узбудљивијим, новим играма.

Поврх тога? Било је великих додатака сваком наслову и тона садржаја за преузимање (ДЛЦ). Издавачи игре су такође били заинтересовани за исправљање грешака и грешака кад год се уоче.

Свеже приче, заплети и ратна доба

Још један разлог за популарност Баттлефиелд-а је динамизам. За разлику од већине ФПС игара које се баве скоро сличним причама и подешавањима, серија Баттлефиелд је разнолика.

На пример, најновији део, Баттлефиелд 2042, постављен је у блиску будућност и има три начина играња. С друге стране, Баттлефиелд В је смештен у Други светски рат, пратећи кораке Баттлефиелда 1, који је смештен у доба Првог светског рата. Дакле, серија Баттлефиелд има све, било да играчи желе да уђу на Баттлефиелд са старим оружјем из доба светског рата или футуристичким оружјем и артиљеријом.

Може се играти на мрежи (бесплатно)

Бесплатна игра на мрежи (са Ксбок Гаме Пасс или Баттлефиелд Онлине) је такође разлог за нагли пораст популарности Баттлефиелд-а. То објашњава недавни пораст броја играча истовремених играча Баттлефиелд 5. Поред тога, углавном снижене цене игре су такође подстакле њену популарност.

Одлична механика играња

Реализам у Баттлефиелдовој механици играња је такође разлог зашто љубитељи ФПС игара воле Баттлефиелд. Најновија издања се ослањају на Фростбите 3 мотор игре. Поседује окружење које се може уништити, селективно одређивање приоритета звука, осветљење у реалном времену, гледање на даљину и графику високе резолуције.

Опадајућа популарност Баттлефиелда

Као што је раније поменуто, Баттлефиелд је такође имао приличан удео мрзитеља. Популарност игре је у неком тренутку опала из неколико разлога, као што је објашњено у наставку.

У случају Баттлефиелд В, фокус на кампању за једног играча уместо на Баттле Роиале мод је разлог зашто популарност игре опада. То је уједно и главни разлог због којег игра није успела на сцени еСпорта.

Још један разлог за пропаст БФ-а, посебно најновије издање, Баттлефиелд 2042, је недостатак критичних конкурентских карактеристика које тек треба да буду објављене. Иако постоји функција за креирање прилагођених режима, Баттлефиелд 2042 није рангиран и нема еСпортс режим, тако да није привукао много играча.

Најбољи сајтови за клађење Баттлефиелд еСпортс

Са све већом потражњом за тржиштима клађења на еСпорт, стотине сајтова за клађење на еСпорт су изникле. Па, ово је тако добра ствар за играче, али онда може бити тешко пронаћи најбоље сајтове за придруживање. За оне који нису сигурни која је најбоља Баттлефиелд локација за клађење, у наставку су неки важни аспекти које треба узети у обзир.

Кредибилитет

Прва ствар коју играчи треба да ураде је да се придруже сајту за клађење који је лиценциран од стране неког од реномираних регулаторних органа за коцкање. На таквим сајтовима, играчи могу бити сигурни да је њихов новац у сигурним рукама и случајеви намештања утакмица нису забрињавајући.

Тржишта и квоте

Затим, требало би да се постарају да сајт има различита тржишта за клађење на Баттлефиелд-у и много Баттлефиелд догађаја на које се могу кладити. Важно је да би шансе требало да буду високе.

Банкарске опције

Још једно кључно разматрање при избору најбоље Баттлефиелд сајта за клађење је Опције плаћања за еСпорт. Апликација за клађење у еСпортовима за придруживање треба да понуди флексибилне, брзе и безбедне опције банкарства. Требало би да буду подржани сви популарни начини плаћања на мрежи. Методе еСпортс депозита и повлачења такође би требало да буду брзе.

Еспортс бонуси за клађење

За оне који желе да повећају свој банкролл, промоције као и бонуси без депозита а рачунају се и бонуси на депозит. Неки од најбољих сајтова за клађење на којима се могу пронаћи бонуси су БетВаи, 22Бет, Бет365 и Бетссон.

Баттлефиелд еСпортс турнири и такмичења

Баттлефиелд није тако активан као друге ФПС игре на еСпорт сцени. Не постоје редовни турнири и такмичења као у Валоранту, Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве, Том Цланци'с Раинбов Сик Сиеге и Цалл оф Дути. То је зато што најновији део није у великој мери фокусиран на еСпорт. Међутим, ранија издања ФПС игара су била активна у прошлости и привукла су неколико врхунских турнира и такмичења.

Постоји ли првенство у Баттлефиелду?

Светско првенство је крема у еСпорту. Овај турнир носи различите називе у зависности од еСпорта. Нажалост за Баттлефиелд, не постоји Светско првенство или велики турнир јер видео игра није толико популарна у индустрији еСпорта. Али када најновији део, БФ2042, добије популарност, сигурно ће бити премијерни турнир који ће крунисати најбољи тим који ће учествовати.

Иако тренутно нема премијерних турнира, неколико прошлих турнира ће заиста бити оживљено у блиској будућности када Баттлефиелд добије своје темеље у еСпорту. Испод су неки од великих Баттлефиелд турнира који би могли бити у припреми.

Скупштина Зима

Уз подршку Ассембли Организинг Ои, Ассембли Винтер је фински еСпорт догађај који је активан од 90-их година. У 2007. години, на пример, турнир је привукао неколико утакмица Баттлефиелд 2142 где је додељена укупна новчана награда од 13.644,88 долара. Нажалост, на турниру Ассембли Винтер 2021 није било Баттлефиелд догађаја, али ће се Баттлефиелд сигурно појавити када најновији део покрене еСпортс режим и тимови почну да праве своје БФ листе.

ЕСЛ Оне

Елецтрониц Спортс Леагуе Оне, такође познат као ЕСЛ Оне, је још један Баттлефиелд турнир који је покушао да подигне Баттлефиелд на еСпорт сцену пре неколико година. Турнир је привукао неколико врхунских тимова у финалу зимске сезоне 2015. одржаном у Келну у Немачкој.

Осам тимова подељених у две групе борило се за славу. После језивих битака, Епсилон еСпортс је освојио лавовски део наградног фонда од 35.000 евра након што је победио ИНТЗ е-Спортс. Једном када Баттлефиелд 2042 актуелизује своје еСпорт модове, ЕСЛ Оне ће га дефинитивно имати на својим турнирима и такмичењима.

ЕСБ Леагуе

Иако не привлачи огромне наградне фондове које видимо у другим такмичењима, ЕСБ лига је донела правду у Баттлефиелд В упркос манама видео игре. Било је неколико турнира које је организовао ЕСБ, на којима су били неки од најконкурентнијих тимова са Баттлефиелд 5 списковима. Када Баттлефиелд 2042 постане неактиван еСпортс, ово је један од турнира који ће се вратити.

Зурицх Инвитатионал

Зурицх Инвитатионал је још један турнир који је Баттлефиелд ставио на мапу еСпорта. ЕСБ је домаћин турнира заједно са ГамеТурниер-ом, еСтудиос-ом и г4г.цх. У сезони 2019/2020, догађај је привукао четири Баттлефиелд 1 тима у меч са двоструком елиминацијом, 5 на 5 Доминатион меч, Баттлефиелд 1 ЛАН догађај само по позиву на ПС4.

Наградни фонд није био тако велики, али су љубитељи Баттлефиелда имали прилику да присуствују игри на такмичарској сцени. Ако Баттлефиелд 2042 материјализује еСпорт модове, овај турнир ће вероватно поново бити проживљен.

Горе наведени су неки од Баттлефиелд турнира и такмичења. Нажалост, тренутно нема толико такмичења на која би се кладили када је игра пропала на сцени еСпорта.

Али пошто се ДИЦЕ радује постављању Баттлефиелд 2042 за еСпортс, откривањем рангираних и еСпорт модова који тек треба да буду објављени, компанија ће вероватно бити партнер са организаторима еСпортс турнира како би угостила неколико еСпортс догађаја, вероватно, Баттлефиелд Ворлд Цуп.

Најбољи Баттлефиелд еСпортс тимови

Сада када Баттлефиелд није популаран на еСпорт сцени, нема их толико еСпортс професионални тимови. У еСпорту, тимови имају тенденцију да креирају спискове на популарним еСпортовима који привлаче велике наградне фондове, на пример, ДОТА 2, ЦС: ГО, ФИФА и Валорант.

Али сада када је Баттлефиелд спреман за повратак у еСпорт, тимови који су доминирали у прошлости сигурно ће се вратити.

Неки од тимова које можете очекивати укључују;

ПЕНТА Спортс

Основан 2013. године, ПЕНТА Спортс је немачки еСпорт тим који је оставио траг на такмичарској сцени Баттлефиелд-а. Учествовао је у сезони ЕСЛ Оне Баттлефиелд 4 Винтер 2015. Тим је добро прошао, али је нажалост завршио трећи. Можда, ако Баттлефиелд 2042 објави своје еСпорт модове, тим ће направити списак и вратити се активном такмичењу. 2021. године тим је био активан на ЦС: ГО сцени.

Епсилон еСпортс

Још један врхунски тим који би требало да буде укључен у Баттлефиелд еСпортс је Епсилон еСпортс, еСпортс организација основана 2008. Тим је победио у сезони ЕСЛ Оне Баттлефиелд 4 Винтер 2015, победивши ИНТЗ е-Спортс. Тренутно, Епсилон еСпортс има спискове у Цалл оф Дути, Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве, ФИФА, Геарс оф Вар и Х1З1. Узимајући у обзир раније подвиге тима у Баттлефиелд 4, управа може размотрити стварање листе БФ2042.

Горе наведени су неки од популарних Баттлефиелд еСпортс тимова. Вероватно, када Баттлефиелд 2042 буде дебитовао у еСпортс-у када је еСпортс режим активан, други еСпортс тимови који се баве ФПС игрицама, на пример, Астралис, Ентропик, Ектра Салт, Теам Виталити и Мовистар Ридерс, ће креирати спискове Баттлефиелд-а.

Клађење на Баттлефиелду за и против

Баш као и две стране истог новчића, клађење на Баттлефиелд има предности као и недостатке.

Прос

  • Доступност Баттлефиелд-а на сајтовима за клађење – Данас многи сајтови за клађење на еСпорт имају тржишта за клађење на еСпорт. Играчи неће морати да претражују многе сајтове за клађење да би пронашли кладионичаре са Баттлефиелд кладионицама.
  • Освојите прави новац – Друга предност клађења на бојном пољу је та што играчи имају шансе за победу. Али за записник, играчи могу да освоје прави новац само ако играју на сајтовима за клађење Баттлефиелд са правим новцем.
  • Уносни бонуси и промоције– Сада када постоји јака конкуренција међу сајтовима за клађење на еСпортс, постоји много фантастичних бонуса за клађење Баттлефиелд како за нове тако и за постојеће играче.

Цонс

  • Недостатак података – За разлику од редовног спортског клађења, еСпортови, укључујући Баттлефиелд, немају никакве необрађене податке на којима би кладионици могли да се кладе.
  • Ризик од зависности – На исти начин на који играње Баттлефиелда може изазвати зависност, клађење на игру такође представља ризик од зависности, а самим тим и проблема са коцкањем.

Објашњене квоте за клађење на Баттлефиелду

Пре него што уђу у акцију, играчи треба да разумеју квоте клађења на Баттлефиелд. За почетак, квоте за клађење представљају приказ догађаја који се догодио или не. Правило палца је увек, што су веће шансе, мање су шансе за победу и обрнуто.

Формати квота за клађење на Баттлефиелду

Постоје три стандардна формата квота за клађење. Неки сајтови за клађење подржавају само један формат квота, док други подржавају сва три формата.

  • Британске квоте: Такође се називају разломцима или УК квоте, ове квоте су представљене у разломцима, на пример, 5/2. Број са леве стране је износ који играчи добијају за клађење на оно што је десно, плус њихов почетни улог.
  • америчке квоте: Ове квоте су представљене симболом плус или минус. Први означава аутсајдера, док је други за фаворите. Америчке квоте са знаком плус показују профит који играчи остварују за сваких 100 уложених долара, док знак минус означава износ који играч мора уложити да би зарадио 100 долара као профит.
  • европске квоте: Такође познате као децималне квоте, ове квоте су представљене у децималама. Да би сазнали износ који треба освојити, играчи треба да помноже свој улог на децималне квоте.

Савети за клађење

Као традиционално спортско клађење, Баттлефиелд Клађење на еСпорт захтева неке стратегије да повећа шансе играча за победу. Овај сегмент дели неколико савета за клађење на Баттлефиелд-у.

Прва ствар је да се упознате са правилима и прописима игре Баттлефиелд-а. Многи кладионици почињу да се кладе на слепо, а да не разумеју динамику игре. Схватите како се игра игра, и што је најважније, тржишта клађења и квоте. Без учења динамике игре, играчи ризикују да се кладе на крајње немогуће исходе.

Следећа ствар је разумевање Баттлефиелд еСпортс сцене. Кладионици морају да буду свесни најбољих такмичења и фаворита за сваки меч или турнир. Погледајте недавне форме тимова који се боре и увек верујте изгледима. Запамтите, што су веће шансе, то су мање шансе да се та опклада оствари. Исто тако, што су шансе ниже, веће су шансе за победу.

На крају, пратите шта стручњаци кажу. У Баттлефиелд еСпортс клађењу, неки стручњаци помно прате игру и предвиђају победнике. Иако није гарантовано да ће се предвиђања клађења у Баттлефиелду остварити, она имају прилично високу прецизност.

Иако игра није толико популарна на сцени еСпорта и клађења, нова рата ће променити ствари на боље. Очекујте да ће почети да пада на земљу када буду пуштене дуго очекиване функције, рангирани и еСпортс режими.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
е-спортови
About

Зханг Веи, познатији у еспорт арени као "ДрагонМастер", заузео је нишу као вођа мисли на раскршћу онлајн казина и еспорта. Са непогрешивим инстинктом за трендовима, у комбинацији са пажљивом пажњом на детаље, он је и стратег и визионар на терену.

Send email
More posts by Zhang Wei