Најбољи Heroes of the Storm сајтови за клађење 2024

Хероес оф тхе Сторм (ХотС) је игра за више играча онлајн борбена арена (МОБА). Типичан меч укључује два тима од по пет који се боре на насумичном бојном пољу. Сваки тим има исти циљ, да десеткује базу свог противника. Тимови који су укључени користе тактичке и аркадне елементе да би постигли главни циљ.

Несумњиво, Хероес оф тхе Сторм наставља да пркоси већини својих очекивања. Постоје брзе битке у различитим срединама на свом нексусу, од којих свака служи јединственој сврси. Као што име говори, Хероји имају значајан утицај на исход игре. За разлику од конвенционалних МОБА искустава, играчи не морају да брину о куповини насумичних предмета или спорим играма да би истрошили своју одлучност.

Најбољи Heroes of the Storm сајтови за клађење 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Јединствени атрибути

Током игре, играчи морају да се боре снажно и брзо. И што је најважније, од њих се очекује да раде као тим како би се супротставили сваком напредовању непријатеља и осмислили своје стратегије. Ипак, ево четири атрибута Хероес оф тхе Сторм који су га поставили више од осталих МОБА игре.

Избор хероја и улоге

ХоТС комбинује избор неких херојских ликова из универзума Близзардових игара. Ови хероји су категорисани као ратници, подршка, убице или специјалисти. Играчи треба да се упознају са сваким од ових хероја, што је кључно за разумевање како се њихови јединствени атрибути синергишу на мапи.

Нивелисање тима

Тимски рад је кључан за сваки тим да би био ефикасан у својој мисији. Сваки играч доприноси заједничком искуству, тако да изједначавање тима игра основну улогу у обезбеђивању да играчи уберу предности својих напора.

Систем талената

Сваки херој представљен у овој МОБА игри има јединствене вештине које се откривају како игра напредује. У идеалном случају, ови таленти замењују оно што се често нуди у „продавници предмета“ која се налази у конвекцијским играма.

Динамично бојно поље

Свако од бојних поља Хероес оф тхе Сторм нуди јединствену игру и циљеве. Играчи морају да се чувају тачака интереса и сукоба да би стекли оданост плаћеника који насељавају бојно поље.

Клађење на Хероес оф тхе Сторм

Као и друге МОБА игре, ХотС ужива велики број пратилаца на сцени еспорт игара. Иако Хероес оф тхе Сторм није рангиран међу најигранијим еспорт играма, неки играчи остају истински заинтересовани да дају опкладе на ову игру.

Као и са било којим обликом клађење на еспорт на мрежи, играчи могу бити преплављени морем савета за клађење који покривају различите ХотС догађаје. Међутим, најважније је разумети различите врсте опклада које су доступне играчима заинтересованим за клађење на Хероес оф тхе Сторм.

Победник утакмице

Класична опклада на победник меча је несумњиво најчешћа врста опкладе у еспорт играма. Ова опклада захтева само од играча да предвиде победника борбе. Очекивано, фаворит ће имати мање квоте од аутсајдера.

Мап Виннер

Опклада на победника карте подразумева предвиђање да ће тим освојити одређену мапу. Искусни ХотС кладионици сматрају да је ова опклада посебно привлачна када се кладе уживо. У идеалном случају, лако је предвидети исход дате мапе гледајући изабране хероје.

Клађење на хендикеп

Играчи који желе да минимизирају ризике су фантастичне хендикеп опкладе. У идеалном случају, ова опклада је слична опклади на победника меча, само што тим на који се кладио има неке победе које се додају резултату тима.

Прве крвне опкладе

Као што име говори, прва крв се односи на прво убиство. Ова опклада може бити погодак или промашај јер захтева од играча да предвиде тим који ће постићи први резултат. У идеалном случају, прве крвне опкладе се углавном препоручују за искусне који разумеју динамику игре.

Зашто су Хероји Олује популарни?

Хероји Олује стално постају популарни упркос почетној суморној перспективи. Један од главних разлога за његов стабилан раст је тај што су програмери игара померили свој фокус на пружање максималне равнотеже играчима. Штавише, ХотС нуди одрживије блиндове, забавне таленте и, што је најважније, фантастичне интеракције хероја.

Иако су објављивања садржаја била релативно спора, ХотС програмери су то надокнадили тако што су играчима пружили редовна ажурирања баланса, преправке, прилагођавања игре и неке сезонске догађаје. Са играчима који имају широк спектар епских момената, ова игра има све што треба да воли. Поред тога, тимске борбе пуне акције, вољени ликови и врхунска графика довољни су разлози зашто ова еспорт игра наставља да напредује.

Интернет заједница

ХотС интернет заједница је привлачнија од других МОБА, посебно играча који су нови у игри. Међутим, позната је чињеница да онлине заједница понекад може постати помало непријатељски расположена јер је пуна свих врста играча. Ово значи да не постоји начин на који играч може да предвиди своја искуства у заједници. Али генерално гледано, ХоТС играчи су склонији праштању и домишљатији према новим играчима.

Играње Хероес оф тхе Сторм на мрежи

Играчи који желе да играју ХотС на мрежи можда желе да погледају број. Без сумње, многи МОБА играчи се окупљају на мрежи да би играли ову игру, али тачан број у било ком тренутку може бити погрешан. Међутим, ако се ради о општој статистици, глобални број ХотС-а се процењује на око 7 милиона.

Играчи Биг Хероес оф тхе Сторм

Већина најбољих ХотС-а еспортс играчи постоје већ неко време и представљени су у другим Близзард насловима. Ако је укупан добитак у игри нешто што треба да се процени, следећи играчи могу бити рангирани као најистакнутији играчи у игри.

 • Јеонг, Вон Хо
 • Лее, Јунг Хиеонг
 • Лее, Јае Вон
 • Ја, Јин Воо
 • Канг, Вун Сунг

Зашто играчи воле ХоТС?

Када су у питању МОБА игре, Хероес оф тхе Сторм је несумњиво међу најомиљенијим играма. А ево неколико разлога зашто све већи број еспорт играча сматра да је то привлачно:

 • Постоји више мапа или бојних поља за уживање
 • Нуди тимско фокусирану игру
 • Има објективно оријентисан дизајн

Како играти ХотС

ХоТС је тимска игра. Играч почиње одабиром начина игре. Постоји пет режима игре: против вештачке интелигенције, брзи меч, нерангирани, рангирани и свађа. Пре покушаја са другим нивоима, новим играчима се саветује да почну са Версус АИ, најнижим нивоом. Налог на нивоу 50 квалификује сваког играча да игра рангиране мечеве.

Што се тиче игре, циљ је гурати се према противничкој бази и уништити њихов нексус.

Највећи играчи и тимови игре

Након ХотС Глобал Цхампионсхипа, већина франшизних тимова као што су Цлоуд9, Ген.Г и Теам ликуид је распуштена. Међутим, други су успели да издрже, и као резултат тога, постигли су огроман успех у игри. Ипак, ево листе петлова који су постигли велики успех на турнирима Хероес оф тхе Сторм:

 • Једноставност
 • ВилдХеарт Еспортс
 • Контрола масе
 • Окиген Еспортс

Постоји ли првенство Хероес оф тхе Сторм?

Познато и као Светска конвенција еспорта (ЕСВЦ) је професионално првенство које укључује неке од најбољих играча и тимова. Структурисани у квалификациони формат, тимови који прођу квалификације добијају место да представљају своје земље на ЕСВЦ светском првенству.

Шта је ХотС светско првенство?

ХотС Ворлд Цуп, такође познат као Хероес оф тхе Сторм Ворлд Цхампионсхип, први пут је одигран 2015. Овај турнир је први пут одржан на БлиззЦон-у 2015. На овом турниру се осам тимова борило за 500.000 долара. У 2016. се наградни фонд удвостручио, што је означило почетак круга глобалног шампионата Хероес оф тхе Сторм. Међутим, крајем 2018. Близзард је најавио своје намере да смањи ХотС догађај.

Клађење на светско првенство Хероес оф тхе Сторм

Играчи који желе да се кладе на глобалне догађаје у еСпорту могли би да желе да се кладе на Светско првенство Хероес оф тхе Сторм. Првобитно виђени као велика ствар на најбољем сајту за клађење на еспорт, ХотС играчима данас остају само глобални догађаји након смањења броја.

ХотС играчи заинтересовани за Светско првенство или било које друго глобално првенство требало би да се заинтересују за тимове или земље које су доследно успевале на великој сцени. На пример, тимови Северне Кореје и САД су обично мало изнад осталих у глобалним догађајима.

Клађење на Хероес оф тхе Сторм код провајдера

Како Хероес оф тхе Сторм постаје све популарнији, неки од најбољих сајтова за клађење у еспорту су веома заинтересовани за овај спорт. Иако би неке апликације за клађење у еспорту могле донекле нерадо покривати спорт, већина „великих момака“ у индустрији је већ објавила своје намере. Уз то, ево неких сајтова за клађење на еспорт који исцрпно покривају ХотС еспорт клађење:

Бетвиннер

Бетвиннер брзо осећа своје присуство међу еспорт кладионицима Хероес оф тхе Сторм. Ова кладионица покрива многе еспорт догађаје широм света. Што је најважније, Бетвиннер нуди додатна тржишта на одређеним догађајима.

22Бет

22Бет је још једна опција што се клађења на ХотС тиче. Овај кладионичар већ неко време покрива еспорт догађаје. Уз великодушне квоте и много тржишта за клађење, 22Бет би требало да буде најбољи избор за ХотС кладиоце.

1кБет

1кБет је међу најпопуларнијим оператерима у традиционалном спортском клађењу. Овај оператер се такође истиче у клађењу у еспорту, захваљујући својој врхунској корисничкој услузи, великодушним подстицајима, повољним квотама и разним тржиштима клађења.

Пратите најбоље тимове Хероес оф тхе Сторм и тачно се кладите

Клађење на било који еспорт догађај захтева одређену пажњу. Као резултат тога, важност праћења најбољих светских тимова Хероес оф тхе Сторм је кључна за често прављење тачних предвиђања.

Ген Г

Јужнокорејски Ген Г је рангиран као један од најбољих еспорт тимова. Овај тим је освојио осам Хероес оф тхе Сторм турнира и зарадио огромних 1.360.000 долара.

Теам Дигнитас

Теам Дигнитас је још један тим који сваки ХоТС играч треба да жели да прати. Са седиштем у Њуарку, Њу Џерси, овај тим ретко разочара на великој сцени. Његов тим Хероес оф тхе Сторм је кумулативно прикупио 1.178.555 долара од тридесет такмичења.

МВП

МВП је још један јужнокорејски тим на нашој листи најбољих тимова. Иако постоје извештаји да се његови тимови више неће појављивати у такмичењима Хероес оф тхе Сторм, увек је најбољи избор када је представљен на било ком ХоТС еспорт догађају.

Када играч схвати природу такмичења, постаје му много лако да направи тачна предвиђања. Штавише, сваки играч мора да буде у току са актуелним догађајима и динамиком око спорта, с обзиром на то да се различите промене током времена.

За и против

Није потребно много да би се разумело шта нуди Хероес оф тхе Сторм. Ево листе неких од хитова и промашаја ХотС-а који би могли да заинтересују играче и кладионике који дају опкладе на игру.

Прос

Игра је брза, са кратким и узбудљивим борбама. Просечна ХоТС игра траје око 20 минута, што је довољно да се играч уложи а да се не исцрпи.

 • Хероји немају статичне карактеристике
 • Има разне хероје из врхунских мећава игара
 • Играчима се служи много жељена разноликост мапа за вредно искуство играња.
 • Једноставни и цоол визуелни елементи
 • Играчи су награђени повећањем ранга
 • Игра даје играчима 30 дана да прегледају своје прошле игре и пронађу бољи начин такмичења
 • Нови играчи могу да тестирају игру пре него што одлуче да потроше на игру

Цонс

 • Искуство може бити споро ако су подручја у којима су хероји и манијаци остављени
 • Играчи немају опцију да играју своје омиљене мапе
 • Играчи се повремено суочавају са неким препрекама заснованим на напредовању које су ван меча
 • Међуфаза корисника није прилагодљива

Разумевање квота за клађење Хероес оф тхе Сторм

Сваки еспорт кладионичар би требао разуме шансе користи било која апликација за клађење на еспорт. За почетак, високе квоте за ХотС клађење доносе највећу вредност. Играчи који желе да се кладе на ХотС треба да разумеју квоте које нуде различите кладионице. Ево неких уобичајених типова квота Хероес оф тхе Сторм.

 • америчке квоте: Као што име говори, америчке квоте се обично користе у Америци. Истакнута карактеристика обично има приложене знаке плус (+) и минус (-). У идеалном случају, број са предзнаком минус често означава износ на који се мора уложити да би се освојило 100 долара.
 • Децималне квоте: Углавном се користе на европским сајтовима за клађење, децималне квоте су међу најлакшима за рад. Све што играч треба да уради је да помножи квоту са уложеним износом.
 • Разломне квоте: Већина кладионичара нуди делимичне квоте. Као и децималне квоте, њихово разумевање је прилично једноставно. Множењем разломка са износом опкладе добијате профит или добијени износ.

Како најбоље победити клађење на Хероес оф тхе Сторм

Сада када је све о Херојима еспорта детаљно разрађено, такође је важно сагледати начине или приступе који би могли да помогну играчима да окусе успех у игри. Ево неколико драгоцених савета за ХотС кладиоце.

 • Гледајте како искусни кладионичари стављају своје опкладе да бисте брзо разумели основе
 • Обратите пажњу на статистику и ангажујте заједницу
 • Фокусирајте се више на МЕТА трендове
 • Ставите опкладе са највећим могућим квотама за максималну вредност
 • Уверите се да практикујете одговорно коцкање
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
е-спортови
About

Јун-хо Ким, јужнокорејски динамични еспортски маестро, стоји као светионик знања у ЕспортРанкеру. Комбинујући аналитичко умеће са урођеном љубављу према играма, Јун-хо разоткрива замршену таписерију онлајн такмичења, осигуравајући да играчи остану информисани и инспирисани.

Send email
More posts by Jun-ho Kim