Све о Dota 2 Betting Odds

Дота 2 је вероватно најпопуларнија еспорт игра, са неколико милиона активних играча. Поред тих активних играча, постоји много других људи који су били редовни играчи Дота 2, али сада гледају само еспорт догађаје за Дота. Људи из обе ове заједнице почињу да се баве клађењем на еспорт због тога колико је то узбудљиво.

Пошто ово читате, вероватно размишљате и о Дота 2 клађењу. Ако сте нови у клађењу на овај еспорт, прво би требало да боље разумете Дота 2 квоте за клађење, што је један од најважнијих аспеката. Да бисмо вам помогли у томе, ми ћемо овде детаљно истражити Дота 2 квоте за клађење.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о квотама клађења за Дота 2

Постоје тона услова клађења о чему би требало да сазнате пре него што побољшате своју стопу успеха у Дота 2 опкладама. Међутим, најкориснији и најважнији термин за клађење о којем би требало да научите су квоте клађења. Квоте за клађење вам дају скоро све потребне информације о опклади. И не само то, било која врста клађења је практично непотпуна без квота за клађење.

Дота 2 квоте за клађење објашњене

Дота 2 квоте за клађење су термин који се користи за представљање вероватноће да ће се одређени догађај десити. На пример, у Дота 2 мечу може се десити неколико могућих догађаја. Тим може победити у Дота 2 мечу, тим може уништити први торањ или одређени играч може прво убити. Вероватноћа за, рецимо, НАВИ победа у мечу или Н0таил добијање прве крви може бити представљено Дота 2 квотама.

Још једна важна ствар коју вам Дота квоте за клађење говоре о опклади је износ поврата који ћете добити ако добијете опкладу. Међутим, начин на који ћете открити било коју од ове две информације из квота зависиће од формата који се користи за представљање квота, о чему ћемо расправљати у каснијим одељцима.

Дота 2 кладионици морају бити свесни квота за Дота 2 пре него што положе опкладу. Први разлог за ово је тај што без познавања квота за клађење нећете знати који ће се исход вероватно догодити. Када знате да кладионица еспорта сматра да је већа вероватноћа да ће се одређени исход десити, можете направити тачна предвиђања на основу тих информација.

Други разлог зашто би требало да будете свесни Дота 2 квота за клађење је тај што вам помаже да схватите да ли је клађење на аутсајдерски тим вредно ризика. Да бисте то схватили, све што треба да урадите је да погледате принос који добијате и видите да ли је ризик вредан награде.

Врсте Дота 2 квота за клађење

Као што смо споменули, начин на који израчунавате принос који добијате од победе у опклади и вероватноћа да ће се тај догађај десити зависи од формата квота. Постоје три главна формата квота који се користе за Дота 2 клађење, укључујући децималне квоте, разломке и америчке квоте.

Међутим, најпопуларније за еспорт клађење су децималне и фракцијске квоте, и нећете често виђати америчке квоте које се користе за Дота 2 клађење.

Фрацтионал Оддс

У формату Фрацтионал, квоте се изражавају помоћу разломка са два броја, на пример 5/2, који се изговара пет према два. Други број представља износ вашег клађења, а први број представља износ поврата који ћете добити ако направите опкладу у вредности од другог броја.

Децималне квоте

Децимални формат користи број са децималом да изрази шансе као што су 5,0 или 3,0. Овај број представља тачан вишеструки износ клађења који ћете добити заузврат. На пример, ако добијете опкладу са квотом 5,0 након што сте уложили 10 долара, добићете укупно 50 долара заузврат, а 40 долара је ваш добитак.

Америцан Оддс

Иако ово није уобичајено за Дота 2 клађење, можда ћете повремено наићи на њих. Америчке шансе се изражавају бројем и позитивним или негативним предзнаком. На пример, -120 или +190. Број са негативним предзнаком представља износ на који морате да се кладите да бисте освојили 100 долара. С друге стране, број са позитивним предзнаком представља износ који ћете освојити ако уложите 100 долара.

Шансе и вероватноћа

Шансе вам такође говоре о вероватноћи да ће се исход заиста догодити. Исходи са коефицијентом који вам дају висок принос имају мање шансе да се догоде. С друге стране, они са квотама које вам дају ниске приносе имају велике шансе да се то догоди.

Где пронаћи најбоље Дота 2 квоте

Онлине еспортс кладионице разматрају неколико аспеката и онда долазе до Дота 2 квота за клађење на тржишта клађења. Из тог разлога, можете очекивати да ћете пронаћи различите шансе на различитим локацијама. Иако се скоро сви сајтови за клађење слажу око догађаја који ће се највероватније десити, квоте ће се мало разликовати од једног сајта до другог.

Неки сајтови пружају шансе са већим приносима, док други имају мање приноса. Најбоље шансе за вас су оне које вам дају највише приноса. Али како можете пронаћи најбоље Дота 2 квоте?

Да бисте пронашли најбоље Дота 2 квоте, можете погледати неколико сајтова за клађење на игрице који нуде Дота тржишта клађења, а затим упоредити квоте за иста тржишта клађења. Након тога, можете одабрати сајт за клађење са највише приноса. Ово је такође одличан начин да изаберете добру веб локацију за клађење на еспорт. Међутим, то је дуготрајно, а мало нас има толико слободног времена.

Срећом, ЕспортРанкер је одличан сајт који је већ прегледао најбоље сајтове за клађење на основу неколико аспеката, укључујући квалитет квота за клађење. Можете да проверите еспортсранкер.цом за сајтове за клађење са најбољим Дота 2 квотама за клађење.

Најбоље квоте за клађење уживо Дота 2

Док се конвенционалне опкладе врше пре него што је меч и почео, клађење уживо се дешава након што је утакмица почела. Другим речима, са клађењем уживо, ви се кладите на меч док се он одигра. Како се ситуација исхода утакмице стално мења, кладионице такође прилагођавају квоте. Ове шансе се зову клађење уживо квоте.

Многи људи више воле да користе квоте за клађење уживо уместо конвенционалних, а за то постоји неколико разлога. Главне предности које добијате са квотама за клађење уживо укључују могућност предвиђања са много већом стопом успеха и остваривање огромних приноса.

Прво, са квотама за клађење уживо, морате да погледате главни део догађаја пре него што положите опкладу. Ово вам омогућава да узмете у обзир много више варијабли. Како примате све више информација о томе шта се дешава у догађају, можете направити предвиђања која имају веће шансе да се заиста остваре.

Друго, квоте за клађење уживо се стално ажурирају. Са овим константно променљивим квотама за клађење, никада не знате када ћете наићи на квоте клађења које вам дају огроман принос, што је прилика коју можда не желите да пропустите.

Кладите се на Дота 2 са правим новцем

Није могуће само кладити се на Дота 2 са правим новцем, она је заправо прилично популарна. Ако желите да се кладите на Дота са правим новцем, све што вам је потребно су сајтови за клађење на еспортс или кладионице које нуде Дота 2 тржишта клађења.

Срећом, постоји тона њих који можете изабрати. Након што одаберете локацију за клађење, можете се регистровати на ту платформу, направити депозит и почети да се кладите на Дота 2 догађаје користећи те депозите.

Ако не знате да ли вам се клађење на Дота 2 исплати, заправо постоји једноставан начин да одговорите на то. Ако знате много о Дота 2 еспорту и помно пратите еспорт сцену најмање годину дана, клађење може бити одлична прилика да сво то знање добро искористите.

Међутим, за људе који су обични играчи и само повремено гледају Дота 2 еспорт, Дота клађење можда неће бити вредно тога.

ФАКс

Које је најбоље место за Дота 2 клађење?

Постоји неколико одличних места за Дота 2 клађење, али најбоље место је различито за сваку особу. Оно што бисте могли сматрати најбољим сајтом за клађење можда није најбољи сајт за неку другу особу. Боље је да сами испробате неке сајтове, а затим да изаберете који вам се свиђа.

Које су квоте за Дота 2 клађење?

Квоте клађења за ову игру су метод за представљање вероватноће да ће се догађај одиграти у оквиру Дота 2 меча, као и износ који ћете добити у замену за победу у Дота 2 опклади.

Како пронаћи најбоље Дота 2 квоте за клађење?

Да бисте пронашли најбоље Дота 2 квоте за клађење, мораћете да проверите квоте које нуди неколико сајтова за клађење, а затим да их упоредите да бисте видели који од њих доноси највише приноса.

Могу ли се кладити на Дота 2?

Да, можете се кладити на Дота 2. Да бисте се кладили на ову видео игру, региструјте се на сајту за клађење који нуди Дота 2 тржишта клађења и затим направите неке депозите како бисте их могли користити за клађење на исходе Дота 2 догађаја.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

ЛАН или онлајн: Маке-ор-бреак за кладионичаре у еСпорту
2022-12-29

ЛАН или онлајн: Маке-ор-бреак за кладионичаре у еСпорту

Глобална пандемија је изазвала бум у клађењу на еСпорт. Такође је зауставио ЛАН турнире, али је довео до пораста онлајн турнира. Међутим, ЛАН турнири уживо се враћају са ублажавањем карантина и програмима имунизације који се показују ефикасним.